Ohjaajan saappaisiin hypännyt Riku Nieminen vihjailee suosikkihahmon paluusta: "Kyllä luulen, että hänet tullaan näkemään"

1:53
Ohjaajan saappaisiin hypännyt Riku Nieminen haaveistaan: "Haluan antaa muillekin näyttelijöille tilaa"

Putous Allstars -kaudella rakastettujen sketsihahmojen lisäksi tullaan näkemään myös uusia sellaisia. 

Suosikkinäyttelijä Riku Nieminen hyppää ohjaajan saappaisiin lauantaina 19. syyskuuta alkavassa Putous Allstarsissa. Faniensa onnekseen hänet tullaan näkemään myös lavalla. Myös rakastettu Munamies-hahmo, joka voitti Putouksen sketsihahmokisan vuonna 2011, saattaa tehdä paluun

– Kyllä luulen, että hänet tullaan näkemään, Nieminen vastaa toimittajan kysyttäessä asiasta. 

Putous Allstarsissa tullaan näkemään niin vanhoja kuin uusiakin sketsihahmoja, vaikkei perinteistä sketsihahmokisaa olekaan. Luvassa on myös livesketsejä ja näytön paikka. 

– Luvassa on myös täysin uusi ohjelmaosio, johon yleisö pääsee vaikuttamaan, Nieminen lupaa. 

Koronaviruksen myötä myös tuotannoissa käytännöt ovat hieman muuttuneet. Tulevalla kaudella katsojat joutuvat käyttämään maskia ja 300 henkilön katsomoon saa tulla ainoastaan 150 henkilöä. Myös käsikirjoituksessa on huomioitu asia. 

– On otettu huomioon se, ettei näyttelijöillä tulisi turhia kontakteja keskenään ja pyritään pitämään heidän välinen lääppiminen ja suuteleminen minimissä käsikirjoituksissa. 

Pitkän uran näyttelijänä tehnyt Nieminen suunnittelee nyt ohjaajan uraa. 

– Näytellä haluan edelleen, mutta tottakai, jos alat ohjata enemmän, niin väistämättä toinen tekeminen jää vähemmälle. Ohjaamisen haave on kytenyt siitä saakka, kun urallani tietyt meriitit alkoivat täyttyä. Haluan antaa myös muille näyttelijöille tilaa, Nieminen toteaa. 

Millaisia ohjaustöitä Riku Nieminen on tehnyt? Katso koko haastattelu videolta!

Putous Allstars alkaa lauantaina 19. syyskuuta MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja