Odottamaton yllätys hämmentää Love Island -saarelaiset – parit epäröivät haastavan vauvatilanteen edessä

1:38
Haikara käy kylässä ja parit saavat perheenlisäystä. Miten parien käy? Eräälle saarelaiselle vauva-arki näyttäytyy erityisen raskaana

Love Island Suomi -sinkut ottavat ensimmäiset testiaskeleensa kohti vanhemmuutta.

Love Island Suomi -sinkut joutuvat todella tiukkaan testiin.

Love Island -villan keittiöön on yön aikana ilmestynyt neljä nallea, joiden sylissä on raskaustestit. Ensimmäisenä heräävä Reetu jää tuijottamaan nalleja ja testejä typertyneenä, eikä oikein osaa tehdä mitään.

Lopulta hän kuitenkin hiipii herättämään Tommyn ihmettelemään nalleja ja testejä hänen kanssaan. Hetken ihmettelyn jälkeen miehet tulevat lopputulemaan: “We are pregnant!”.

He käyvät kertomassa iloisia uutisia omille pareilleen, jotka vielä unisina sängyissään eivät täysin sisäistä miesten intoa. Reetua ja pareista erityisesti Juhoa ja Jenniä jännittää tuleva uusi perheenjäsen.

Tommy taas odottaa jo innolla hänen ja Nikitan vauvaa saapuvaksi, mutta epäilee että niin hän kuin Reetukin päätyvät yksinhuoltajiksi.  

Parien lyhyen raskausajan aikana keskustelua herättää mm. Vanessan tupakanpoltto, joka aiheuttaa pientä kinaa parin välillä, Eetun ja Sofian kokemattomuus lasten hoidossa sekä Juhon ja Jennin jännitys vauvan saapumisesta.  

Myöhemmin Jenni vetää saaren naisporukalle oman mammajumpan.  

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

8:52

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja