Odotetut kuvat julki: Tältä näyttää prinsessa Diana suosikkisarja The Crownissa!

Prinsessa Dianan kuolemasta 20 vuotta 1:50
Prinsessa Diana kuoli traagisesti vuonna 1997

Näyttelijä Emma Corrin on The Crown -sarjan kuvauksista julkaistujen kuvien perusteella kuin ilmetty Diana.

Netflixin huippusuositun The Crown -sarjan kolmannen tuotantokauden jaksot tulivat katsottavaksi marraskuussa. Sarjassa nähtiin jo parikymppinen prinssi Charles ja tämän orastava romanssi Camilla Shandiin.

Sarjan kuvaukset jatkuvat jo kovaa vauhtia. Moni kuninkaallisfani odottaakin jo vesi kielellä neljättä tuotantokautta, sillä silloin mukaan kuninkaalliseen perheen käänteisiin astuu nuori Lady Diana Spencer, Charlesin tuleva vaimo.

Aiemmin julkistettiin, että sydänten prinsessan roolissa nähdään näyttelijä Emma Corrin. Kuvausten edetessä Corrinista on vihdoin julkaistu kuvia roolissaan, ja kuvat paljastavat, että hän on kuin ilmetty Diana. Prinssi Charlesin roolissa nähdään kolmannen kauden tapaan Josh O'Connor.

Daily Mailin mukaan sarjan neljännellä tuotantokaudella nähdään, kuinka prinssi Charles ja Diana avioituvat. Samalle tuotantokaudelle mahtuvat myös prinssi Williamin ja prinssi Harryn varhaiset vuodet.

Charles ja Diana avioituivat vuonna 1981, kun Diana oli vasta 20-vuotias. Prinssi William syntyi seuraavana vuonna ja prinssi Harry vuonna 1984.

Walesin prinssin ja prinsessa liitto oli kuitenkin onneton, ja pari muutti erilleen vuonna 1992. Virallisesti he erosivat vuonna 1996.

Yleisö saa vielä odottaa 24-vuotiaan Corrinin roolisuorituksen näkemistä vielä tovin, mutta The Crownin luoja Peter Morgan on Harpers Bazaarin mukaan kehunut tämän otteita jo hyvin vuolaasti.

– Emma on uskomaton lahjakkuus, joka vakuutti meidät heti, kun hän astui Diana Spencerin rooliin, Morgan ylisti.

– Siinä missä hänessä on nuoren Dianan viattomuutta ja kauneutta, hän pystyy myös esittämään erikoislaatuista naista, joka nousi tuntemattomasta teini-ikäisestä sukupolvensa ikonisimmaksi naiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat