Odotettu Love Island Suomi palaa! Hän hyppää juontajan saappaisiin: "Ihanaa sukeltaa rakkauden kuplaan"

1:30
Tältä näyttää MTV:n syksyn ohjelmisto – katso, mitä on luvassa!

Suosittu rakkausreality Love Island Suomi jatkuu elokuussa entistä kuumempana ja kiinnostavampana! Juontajan saappaisiin astuu uusi yllätysnimi!

Viime kaudella suuren suosion saanut Love Island Suomi saa jatkoa! Tällä kertaa ohjelman kotikanavana toimii AVA, ja mtv-palvelusta sekä C Moresta jaksot voi katsoa tuntia aiemmin.  

Ainutkertainen Love Island Suomi -seikkailu heittää ohjelmaan osallistuvat keskelle pelejä, bileitä ja treffejä. Edessä on myös vaikeita päätöksiä ja herkkiä hetkiä, jotka eivät unohdu koskaan.

Onnekkaimmat löytävät saarelta jonkun, jonka kainalossa voi poistua villasta viettämään yhteistä arkea Suomessa. Ja voittajaparille on luvassa myös muhkea rahapotti!  

Ohjelman juontajan saappaisiin hyppää Veronica Verho.  

 – Sairaan hyvä fiilis. Ihanaa sukeltaa rakkauden kuplaan kilpailijoiden kanssa, etenkin nyt kun itsekin elän omassa elämässäni omassa rakkauskuplassa, Verho kertoi MTV:n syksyn ohjelmiston lanseeraustilaisuudessa. 

Love Island Suomi maanantaina 16.8. kello 21 alkaen, AVA ja mtv-palvelu, ensimmäinen viikko nähdään myös MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja