Odotettu Love Island Suomi saa jatkoa – haku sarjaan on auki!

Love Island Suomi -ohjelman kolmas tuotantokausi nähdään MTV:n kanavilla ja alustoilla ensi syksynä. 

Supersuosittu Love Island Suomi palaa uuden kauden myötä MTV:lle ensi syksynä. Ohjelmassa joukko komeita ja kauniita sinkkuja saapuu hulppeaan villaan viettämään elämänsä parasta lomaa. Haku ohjelman kolmannelle kaudelle alkaa nyt!   

– Koronapandemia sekoitti viime vuonna pakan myös Love Island Suomen kolmannen tuotantokauden kohdalla, ja uutta kautta on jouduttu odottamaan ekstravuosi. Ohjelman uutta tulemista odottavat meidän ja työryhmän lisäksi lukuisat fanit, ja on ihanaa päästä tekemään tätä upeaa ohjelmaa erityisesti heidän vuokseen, ohjelman vastaava tuottaja Eevamaria Vassinen MTV:ltä sanoo.  

Tuleva kausi tehdään koronatilanne huomioiden ja kaikkien tuotantoon osallistuvien turvallisuus edellä. 

– Kansainvälisiä Love Island –tuotantoja on tehty onnistuneesti koronavuoden aikana. Niistä, sekä tietysti lukuisista meidän kotimaisista ohjelmatuotannoista otetaan kaikki mahdolliset opit käyttöön, jotta Love Island Suomen tekoon päästään tänä syksynä turvallisin mielin, Vassinen jatkaa. 

Nyt käynnistyvässä hakuvaiheessa huomioidaan tarkoin vallitseva koronatilanne. Hakijoiden haastattelut järjestetään niin, että koronaturvallisuus on aina etusijalla.

Uudelle kaudelle Vassinen lupaa niitä elementtejä, joihin Love Island Suomen ensimmäisillä kausilla katsojat ihastuivat: hauskanpitoa, herkkiä hetkiä, rehellisiä tunteita ja avoimia keskusteluja.

– Rakkauden saaren seikkailut ovat osallistujille myös paljon kaivattu irtiotto raskaasta koronavuodesta peleineen, bileineen, ystävystymisineen ja toivottavasti myös onnekkaimmille mahdollisuus ihastumiseen ja rakastumiseen, Vassinen sanoo.  

Kansainväliseksi ilmiöksi noussut Love Island on rantautunut Britanniasta Australiaan, Yhdysvaltoihin, Saksaan, Tanskaan, Ruotsiin ja Norjaan. Tänä vuonna sarjaa tehdään 13 eri maassa.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja