Odotettu hahmo tekee paluun Sinkkuelämää-sarjan jatko-osassa: "Kaikki on niin uutta nyt"

Sinkkuelämää-sarjasta tuttu nelikko on pian jälleen koossa.

And just like that… -sarjan toisen kauden tuotanto alkaa lokakuussa 2022, ja Kim Cattrallin hahmo Samantha Jones on jälleen mukana!

Jones esiteltiin sarjan ensimmäisellä kaudella, kun hän tekstaili Sarah Jessica Parkerin hahmon Carrie Bradshawn kanssa. Cattrall on aiemmin puhunut äänekkäästi siitä, ettei hän halua palata. Myös sarjan ohjaaja Michael Patrick King sanoi aiemmin, että ovi ei ole hänelle auki.

Äskettäin King on kuitenkin kertonut, että Samanthan hahmo esiintyy uudella kaudella. King ei kuitenkaan halunnut kertoa juuri enempää tulevasta kaudesta.

– Kaikki on niin uutta juuri nyt. Yksi suurista säännöistäni on, että älä kerro asioista ennen kuin ne ovat totta, King kertoo.

Parkerilla ja Cattrallilla on ollut erimielisyyksiä, joita Parker kommentoi aiemmin kesäkuussa The Hollywood Reporter's Awards Chatter -podcastille.

– Olen ollut todella varovainen, kun en koskaan haluaisi sanoa mitään epämiellyttävää. Koska se ei ole tapa, jolla haluan käydä niin monimutkaisia ​​keskusteluja kuin tämä, Parker sanoi podcastissa.

Hänen mielestään on tuskallista, että ihmiset puhuvat hänen ja Cattrallin väleistä kissatappeluna.

– En ole koskaan lausunut taisteluksi tarkoitettuja sanoja kenestäkään, jonka kanssa olen työskennellyt. Ei ole taistelua meneillään. Ei ole ollut julkista kiistaa tai sylkemistä tai keskusteluja tai väitteitä, joita minä tai kukaan minun puolestani olisi esittänyt. En tekisi sitä. En tekisi niin, Parker kertoi podcastissa.

Vuonna 2017 Cattrall sanoi suoraan, ettei hän ole ollut koskaan ystävä kenenkään entisen Sinkkuelämää-sarjan näyttelijän kanssa. Hän tarkoitti tuolloin erityisesti Parkeria.

– Luulen, että hän olisi voinut olla mukavampi. Olen todellakin sitä mieltä, että hän olisi voinut olla mukavampi. En tiedä, mikä hänen ongelmansa on, Cattrall kertoi  Piers Morganille Life Stories -tv-ohjelmassa.

And just like that… -sarjan toinen tuotantokausi on tällä tietoa nähtävissä ensi kesänä 2023.

Lähde: People


Lue myös:

    Uusimmat