Obama kuvaili vaimoaan Michelleä herkin sanoin ja antoi yleisölle parisuhdeneuvon – "Muistutan nuoria, erityisesti miehiä siitä"

4:56

Barack Obama muistuttaa erityisesti nuoria siitä, että nykyinen kumppani saattaa joskus kasvattaa yhteiset lapset kanssasi. Obama ylisti vaimoaan Michelleä puhuessaan bisnestapahtumassa Helsingissä.

Nordic Business Forumin puhujavieras Barack Obama puhui lukuisista teemoista, kuten ihmisen ja teknologian välisestä suhteesta, yhteiskunnan kehityksestä, koulutuksesta ja tasa-arvosta.

Obama valotti bisnestapahtuman yleisöä myös siitä, millainen vaikutus hänen aviopuolisollaan Michelle Obamalla on ollut hänen uralleen henkilökohtaisesti. Yhdysvaltain entinen presidentti kuvaili tapahtumassa vaimoaan herkin ja ylistävin sanoin.

– Michelle on lahjakas, vahva ja rehellinen ihminen, Obama sanoi ja yleisö antoi hänelle aplodit.

– Paitsi jos olet Picasso tai Einstein, sinun vaikutuksesi syntyy ihmissuhteissa. Jos et tiedä, kuinka olla lähimmässä ihmissuhteessasi tasa-arvoinen ja vahva kumppani toiselle, työskennellä yhdessä tehden kompromisseja, et voi tehdä sitä työkavereidesi kanssa. Sen Michelle on antanut minulle.

"Valkoisessa talossa olin hyvä isä"

Obaman mukaan hänen kaksi tytärtään ovat saaneet Michellesta vahvan naisen roolimallin. Obama antoikin osana vastaustaan parisuhdevinkin.

– Muistutan nuoria, erityisesti nuoria miehiä siitä, että kenen kanssa olet nyt, tulee joskus kasvattamaan lapsesi yhdessä kanssasi. Se on suurin projekti, joka teillä yhdessä on.

Obama vielä kertoi, että työ Valkoisessa talossa antoi hänelle mahdollisuuden olla hyvä isä.

– Otan kunniaa siitä, että työskennellessäni Valkoisessa talossa pystyin olemaan hyvä isä. Koska asuin työpaikkani yläkerrassa, en koskaan jäänyt pois perheen päivälliseltä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja