Michelle Obama jakoi avioliittoneuvoja – paljasti erään yksityiskohdan omasta liitostaan

1:19
Michelle Obama jätti tunteikkaat jäähyväiset puheessaan vuonna 2017 Valkoisessa talossa.

Michelle Obaman mielestä avioliitossa täytyy tehdä kompromisseja ja valmistautua epämukavuuteen.

Yhdysvaltain entinen ensimmäinen nainen Michelle Obama, 58, kertoi sosiaalisessa mediassa 26. marraskuuta, että hän on asunut useissa eri paikoissa, mutta hänellä on aina ollut vain yksi koti. Tällä hän viittasi perheeseensä ja aviomieheensä, Yhdysvaltain entiseen presidenttiin Barack Obamaan, 61.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Mutta on tässä yksi asia: avioliittomme ei ole koskaan ollut täysin tasaväkinen. Toinen meistä on aina tarvinnut enemmän tai antanut enemmän. Meidän on oltava valmiita kuuntelemaan toisiamme rehellisesti ja ilman puolustautumista. Vain silloin voimme kehittyä yhdessä, Michelle kirjoitti englanniksi Instagramissa.

Neuvojen ohessa Michelle jakoi hänestä ja Barackista neljän mustavalkoisen kuvan kollaasin, jossa he kaulailevat ja pussailevat toisiaan. Vuosien varrella monet nuoret ovat kyselleet Michelleltä avioliitosta. Kyselyihin hän on aina vastannut suunnilleen samalla tavalla.

Michelle jakoi Yhdysvaltain kiitospäivänä 24. marraskuuta kuvan perheestään. Keskellä tytär Natasha, 21, ja oikealla Malia Ann, 24.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Sinun on valmistauduttava pitkiin erimielisyyksiin ja epämukavuuteen. Sinun on opittava tekemään todellisia kompromisseja tavassa, jolla olet elänyt yksilönä. Suhteen glamorisointi seurustelun aikana johtaa sinut suoraan vaikeuksiin, kun olet naimisissa. Et voi ratkoa paperilla ongelmia, kun asut jonkun kanssa päivästä toiseen, Michelle painotti.

Michelle neuvoo ihmisiä kysymään itseltään, mitä he haluavat parisuhteeltaan: häät vai elinikäisen kumppanuuden.

– Nämä ovat kaksi hyvin eri asiaa. Vastaatte yhdessä kysymykseen: keitä olemme ja keitä haluamme olla, Michelle kirjoitti.

Michelle ja Barack juhlistivat 3. lokakuuta 30-vuotista avioliittoaan. Parilla on kaksi tytärtä: Malia Ann, 24, ja Natasha, 21.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja