Nyt se tapahtui! Rakastettu Tanhupallo teki odotetun paluun Putoukseen: "Siksi just naapurin Timppa asuu vieläkin meillä"

Suosikkisketsihahmot tekivät paluun Putous Allstars-kaudella. 

Putous Allstars -kauden starttijaksossa 19. syyskuuta nähtiin liuta rakastettuja sketsihahmoja. Lavalla marssitettiin heti kättelyssä Iina Kuustosen Jani-Petteri, Joonas Nordmanin Matti Pikkuvanhanen ja Kiti Kokkosen Tanhupallo sekä Minka Kuustosen "Ratiomies" Murosen Kari.

Alkuun kolmikko vaihtoi Ratiomiehen johdatuksella viimeisimpiä kuulumisiaan. Tanhupallo päätti tehdä ohjelman yhteydessä ilmoituksen liittyen tulevaisuuteensa. 

– Jos mä meen joskus naimisiin, niin mun sukunimeksi tulee DiCaprio, Tanhupallo ilmoitti. 

Kuulumisten vaihtamisen jälkeen joukko uppoutui Ratiomiehen johtamaan visailuun. Tämän jälkee erikoinen kolmikko päätyi pohtimaan elämän tarkoitusta. Jani-Petterin mukaan elämän tarkoitus esimerkiksi on terapia, Matti Pikkuvanhasen mukaan "Suomen keskustan lopullinen voitto". Tanhupallolla oli jälleen muista poikkeava näkemys asioihin. 

– Arvatkaa mitä? Mun isällä on hiusimplantit. Kun sillä on ollut tosi paljon stressiä ja burn out, niin sillä on tullut pälvikalju. Ja mun äiti sano, että mun isi ei ole ollut koskaan hirveän maskuliininen, ja siksi just naapurin Timppa asuu vieläkin meillä, Tanhupallo pohti. 

Putous Allstars MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja