Nyt puhuu yllätystappion UMK:ssa kärsinyt Erika Vikman: "Koen olevani voittaja"

8:19
Mitä Erika Vikman sanoo heille, jotka ärsyyntyvät Cicciolina-kappaleesta?

Ennakkosuosikki Erika Vikman koki karvaan tappion lauantaina UMK:ssa, mutta nautti täysin siemauksin Cicciolina-esityksestään.

Uuden Musiikin Kilpailussa nähtiin lauantaina jymy-yllätys, kun Suomen euroviisuedustajaksi valittiin  Aksel Kankaanranta balladillaan Looking back.

Ennakkosuosikin viittaa oli jo viikkojen ajan soviteltu Erika Vikmanille, jonka kappale Cicciolina ehti nousta jo ilmiöksi. Vikman keräsi niukasti enemmän yleisöääniä kuin Kankaanranta, mutta kansainvälisen raadin äänet käänsivät taiston Kankaanrannan eduksi.

Vikman julkaisi maanantaina Instagram-tilillään pitkän kirjoituksen, jossa hän kommentoi UMK-kokemustaan sekä kiittää fanejaan saamastaan tuesta ja kannustuksesta.

Hän paljastaa kirjoituksessaan nauttineensa täysin rinnoin päästessään esittämään Cicciolinaa.

– Oon pari vuotta luonut uudestaan nahkaani artistina ja lauantai-iltana nautin lavalla joka sekunnista. Sain viimeinkin toteuttaa itseäni itselleni rehellisellä tavalla. Sain viimeinkin olla avoimesti se "hullu" mikä oikeasti olen, Vikman hehkutti.

Hän kiittelee kirjoituksessaan UMK:n tarjonneen huikeat puitteet Cicciolinan ”ulostulolle” ja kertoo olevansa innoissaan siitä, kuinka Cicciolina on kappaleena otettu vastaan.

Laulajalla oli myös arvio siitä, mikä saattoi vaikuttaa kansainvälisen raadin pisteisiin.

– Koen olevani voittaja, sain suurimmat pisteet Suomen kansalta, se riittää mulle kertomaan, että olen oikealla tiellä. Kansainvälisille raadeille liekitetty nalle-show taisi olla liikaa, mutta sekin on tosi ok! hän summasi tuntojaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja