Suomen euroviisuedustaja Aksel Kankaanranta paljastaa taktiikan, jolla aikoo pärjätä: "En halua luoda mitään keinotekoista"

Suomen Euroviisut-edustaja Akseli Kankaanranta yllättyi voitostaan 7:50
Euroviisuedustaja Aksel Kankaanranta kommentoi viisufanien reaktioita miehen voitosta.

Aksel Kankaanranta voitti kappaleellaan Looking Back Uuden Musiikin Kilpailun ja sen myötä edustaa Suomea Rotterdamin euroviisuissa toukokuussa 2020. Kankaanranta vieraili Uutisaamussa kertomassa suunnitelmistaan kilpailun suhteen.

Voittaja valittiin yleisön ja kansainvälisen raadin äänten perusteella. Aksel Kankaanranta sai eniten ääniä raadilta ja toiseksi eniten yleisöltä. Mies kertoo Uutisaamussa pohtivansa mahdollisesti kuoron ottamista viisulavalle, mutta erikoisiin mediatempauksiin mies ei lähde.

– En halua luoda mitään pöhinää. En halua luoda mitään keinotekoista. Haluan, että ihmiset huomioisivat minut sellaisena kuin olen eikä sen takia, että teen jotain sellaista huomiota herättävää, Kankaanranta kertoo.

22-vuotias nuori tähti uskoo aitouden olevan hänen erottava tekijä kilpailuissa.

–Toivon, että olemalla mahdollisimman aito, pystyn tavoittamaan ihmisiä tämän kautta.

Suurimman määrän UMK:n yleisöääniä kahmi kilpailun ennakkosuosikki Erika Vikman kappaleellaan Cicciolina. Artikkelin yllä olevalla videolla Kankaanranta kommentoi saamaansa palautetta.


Lue myös:

    Uusimmat