Nyt puhuu mies, joka järjesti kohutut orgiat Brysselissä – poliisit iskivät kiusallisessa tilanteessa: "Meillä ei ollut edes alusvaatteita"

Orgiat kotonaan järjestänyt mies puolustaa, ettei näe ongelmaa seksijuhlien järjestämisessä, vaikka ne olivat koronarajoitusten puitteissa kielletty.

– Kaikkien vieraideni on jo täytynyt sairastaa korona eikä heillä saa olla mitään oireita. Uskon, että ystäväni eivät valehtelisi tästä, sanoo brysseliläinen David Manzheley, joka järjesti kohutut orgiat kotonaan.

Manzheleyn juhlista uutisoitiin ympäri Eurooppaa, sillä kävi ilmi, että seksijuhliin osallistui myös europarlamentaarikko Jozsef Szajer, joka päätti erota tehtävästään kohun seurauksena.

Manzheley sanoo järjestävänsä säännöllisesti vastaavia juhlia, joihin hän kutsuu ystäviään. Hän sanoo, ettei tiennyt yhden vieraistaan olevan unkarilainen meppi.

– Hän on ystäväni ystävä. Kutsun juhliini ystäviä, jotka kutsuvat omia ystäviään ja pidämme hauskaa yhdessä.

Virkavalta keskeytti bileet

Tällä kertaa juhlat kuitenkin päättyivät poliisien tuloon. Paikalla olleille noin parille kymmenelle vieraalle lätkäistiin 250 euron sakko koronarajoitusten rikkomisesta.

Tässä yhteydessä europarlamentaarikko yritti livetä karkuun virkavaltaa ja jäätyään kiinni hän vetosi diplomaattiseen koskemattomuuteensa. Paikalla oli myös kaksi muuta henkilöä, jotka yrittivät tehdä samoin.

Kaikkien henkilöllisyys tarkastettiin paikan päällä.

– Henkilöllisyystodistus, välittömästi!, poliisit sanoivat, mutta meillä ei ollut edes alusvaatteita. Kuinka olisimme voineet näyttää henkilöllisyystodistuksiamme, Manzheley muistelee tapahtunutta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja