Mainos

Nyt paloi poliisin pinna: Sama mies otettiin kiinni kolmesti alle kahden viikon sisällä, sarjarikollinen vangittiin: "On olemassa vaara, jos olisi vapaana"

Helsingin käräjäoikeus vangitsi tänään 41-vuotiaan miehen, jonka epäillään syyllistyneen vajaan kahden viikon sisällä kahteen törkeään rattijuopumukseen ja kolmeen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet Helsingissä, kertoo poliisi.

Poliisin mukaan mies on ollut kuluvan vuoden aikana epäiltynä yhteensä 19 liikennerikostapauksessa, joista neljään sisältyy törkeä rattijuopumus ja kolmeen törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

– On siis olemassa vaara, että henkilö jatkaisi rikollista toimintaa, jos hän olisi vapaana, kertoo rikoskomisario Petri Juvonen Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.

Jäi kiinni huumepäissään

Viimeisimmän kerran mies jäi poliisin haaviin torstaina, kun poliisi havaitsi kahdella kaistalla seilaavan moottoripyörän, jonka nopeus vaihteli huomattavasti. Kuljettajalle tehty huumausainetesti näytti positiivista tulosta amfetamiinille.

Vain pari päivää aiemmin samainen mieshenkilö ajoi amfetamiinin vaikutuksen alaisena jalkakäytävällä ja törmäsi liikenteenjakajaan.

Heinäkuun toisena sunnuntaina mies sen sijaan pakeni poliisia 150 km/h nopeudella 80 km/h -nopeusrajoitusalueella. Myös tuolloin mies oli amfetamiinin vaikutuksena alainen.

– Poliisi on takavarikoinut epäillyn rikoksentekovälineen eli miehen omistaman moottoripyörän.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.