Jatkuvasti humalassa ja huumeissa ajanut mies vangittiin – poliisin ensimmäinen vangitsemisvaatimus hylättiin, mutta mies kärysi uudelleen jo samana iltana

Jatkuvista rattijuopumuksista kiinni jäänyt mies on vangittu, tiedottaa Helsingin poliisi. Oikeus ehti jo kertaalleen hylätä vaatimuksen vangitsemisesta, kunnes mies jäi taas kiinni uusista rikoksista epäiltynä.

Poliisi tiedotti viime perjantaina, että se esitti vangittavaksi toistuvista rattijuopumuksista epäiltyä miestä. Käräjäoikeus hylkäsi vangitsemisesityksen lauantaina, koska se katsoi, ettei vangitseminen olisi asiassa kohtuullinen pakkokeino, ja epäilty vapautettiin.

Mies jäi kiinni uudelleen jo samaisena iltana lauantaina Kehä I:llä Kannelmäessä. Poliisipartio kiinnitti huomiota epävarmasti ajaneeseen moottoripyörään. Moottoripyörä ajoi huomattavaa ylinopeutta. Kuljettajan epäillään olleen ajon aikana sekä alkoholin että muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena.

Moottoripyörän kyydissä oli myös voimakkaasti päihtynyt matkustaja. Poliisi epäilee, että moottoripyörä on varastettu. Rikoksista epäilty 1980-luvulla syntynyt mies vangittiin Helsingin käräjäoikeudessa maanantaina 1.6.2020.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja