Nyt on harvinainen helmi tarjolla, mutta hintakin on sen mukainen – tämä 30-vuotias Hiace ei uudelle häpeä

Vuosimallin 1991 Toyota Hiacella on ajettu alle 500 kilometriä 0:37
Tällä vuosimallin 1991 Toyota Hiacella on ajettu alle 500 kilometriä. Autoa myy tanskalainen klassikkoautoihin erikoistunut CC-Cars. Katso videolta, miltä klassikkopaku näyttää sisältä ja ulkoa.

1990-luvun ikoni. Lähes ajamaton japanilaisklassikko. Monen autofanaatikon päähän piirtyy näiden sanojen myötä kuvia Miatasta, Silviasta, Skylinesta, S2000:sta, Suprasta tai NSX:stä, mutta nyt ei ole kyse aivan niin sporttisesta pelistä.

Tanskalaisella CC-Carsilla on käsissään melkoinen helmi. Klassikkoautoihin erikoistunut liike nimittäin kauppaa käytännössä ajamatonta vuosimallin 1991 Toyota Hiace -pakettiautoa.

Hiace ei ole se auto, joka tulee ensimmäisenä mieleen puhuttaessa klassikosta, joka on seissyt ajamattomana ja uudenveroisena 30 vuoden ajan, mutta näin vain aikansa ikoninen pakettiauto on pysynyt käytännössä koskemattomana sen jälkeen, kun se on ajettu autoliikkeestä ulos.

CC-Carsin Kristian Grünhut Liborius kertoo MTV Uutisille, että uudenveroisella Hiacella on ollut muutama omistaja.

– Auton uutena hankkinut omistaja säilytti sitä pitkään yrityksensä lämpimässä tallissa. Hän myi auton pojalleen, joka piti sitä muutaman vuoden, mutta lopulta hänkin myi sen eteenpäin. Me olemme auton neljäs omistaja, hän sanoo.

Myynnissä olevan Hiacen hintapyyntö on 31 100 euroa. Sen mittarissa on vain 490 kilometriä.

Katso jutun yläpuolella olevalta videolta, miltä auto näyttää.

Lähde: CC-Cars

Lue myös:

    Uusimmat