Nyt on äreä tapaus! Tyttövauvan kiukkuiset ilmeet huvittavat: "En voinut olla nauramatta"

Onko vauvasi koskaan nukahtanut syliisi? Tämä lista on sinulle! 1:12
Onko vauvasi koskaan nukahtanut syliisi? Tämä video on sinulle!

Winter-vauva on ilahduttanut ihmisiä hupaisen äreillä ilmeillään syntymänsä jälkeen.

Kun lapsiveden niukkuuden seurausten vuoksi kiireelliseen sektioon joutunut amerikkalainen Holly Wallis sai vihdoin pienen tyttärensä syliinsä, hän kiinnitti huomiota siihen, kuinka pikkuruiselta Winter-vauva näytti.

Kun äiti pääsi leikkaussalista lapsensa kanssa takaisin sairaalahuoneeseensa, hän kiinnitti kuitenkin huomiota toiseen asiaan pienessä tyttäressään.

– Pidin Winteriä edessäni ja tuijotin häntä. Niin täydellinen kuin hän olikin, en voinut olla nauramatta, koska hän näytti niin vihaiselta, äiti kertoo Love What matters -sivustolla.

"Hän on niin ilmeikäs"

Äidin mukaan myös muut perheenjäsenet huomasivat saman. Ilmeikäs tyttö on jatkanut samaa rataa myös kesäkuisen syntymänsä jälkeen.

– Aina kun katson hänen pientä, vihaista naamaansa, ajattelen, kuinka lähellä olin sitä, etten olisi saanut häntä, ja olen vain kiitollinen, että hän on terve ja vahva. Hän jatkaa vihaisia ilmeitään, ja ne ovat kerta kaikkiaan hulvattomia. En ole koskaan tavannut vauvaa, jolla olisi enemmän luonnetta.  Hänen ilmeensä tuovat meille iloa ja naurua. Hän on niin ilmeikäs ja todellinen ihme, äiti toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äreät ilmeet ihastuttivat muitakin

Holly kertoo laittaneensa kuvia Winteristä Facebookiin kysyäkseen , kuinka saisi tämän onnistumaan valokuvissa, sillä tyttö näyttää aina niin äreältä.

– Hän sai paljon positiivista palautetta – ihmiset rakastivat hänen pientä, äreää naamaansa. 

Holly kertoo saaneensa paljon palautetta, jossa ikäviä asioita kokeneet ihmiset kertoivat piristyneensä Winterin kuvat nähtyään.

Niinpä äiti perusti pikkuiselleen oman Instagram-sivun. Aluksi äiti toivoi tyttärensä voivan edustaa somessa jotain rusettimerkkiä, mutta ymmärsi pian, ettei kukaan halua vihaisen vauvan edustavan tuotteitaan.

– Nyt käytän hänen Instagramiaan jakaakseni maailmalle hänen mahtavat ilmeensä ja saadakseni ihmiset hymyilemään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso lisää kuvia vihaisesta Winteristä Instagramista!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat