Nyt oli ruma taklaus: HIFK-pakki ajoi tulikuumaa NHL-lainaa kyseenalaisesti

HIFK:n ruotsalaispuolustaja Johan Motin taklasi Jukurien tulikuumaa NHL-lainaa Vitali Abramovia rumasti selän puolelta jääkiekon SM-liigassa Mikkelissä.

Tilanne nähtiin toisen erän puolivälin tienoilla, kun sarjajumbo Jukurit johti ottelua 3–0. Abramov riensi ampumansa kiekon perään Jukurien hyökkäysalueen laidassa, kun Motin päätti taklata tätä kaksin käsin selkään. Venäläishyökkääjä lensi kumoon ilkeän näköisesti, kun hänen päänsä oli kohti laitaa.

Abramov pystyi kuitenkin nousemaan ylös ja jatkamaan pelaamista.

Motinille jaettiin 2+10 minuutin rangaistus. Hän kyseli vielä tuomarilta hämmästelevästi tuomiostaan, vaikka näytöt rangaistukselle olivat selvät.

Abramov latoi Jukureille ottelun kaksi ensimmäistä maalia. Ottawa Senatorsin Jukureille lainaama pelaaja pelasi vasta toisen ottelunsa SM-liigassa, ja kasassa on nyt yhteensä jo neljä osumaa. Jukurit otti HIFK:sta lopulta 4–1-voiton.