"Mikä on tämä ihmemies?" Tuore NHL-laina takoo hämmästyttävää tulosta SM-liigassa – sensaatio vireillä Mikkelissä!

1:02
Vitali Abramov tälläsi Jukurien avausmaalin HIFK:ta vastaan ylivoimalla.

Sarjajumbo Jukurit kurittaa HIFK:ta sensaatiomaisesti jääkiekon SM-liigassa Mikkelissä. Mikkeliläiset ovat saaneet riveihinsä todellisen kultakimpaleen NHL-laina Vitali Abramovista.

Ottawa Senatorsin Jukureille lainaama 22-vuotias Abramov iski kaksi maalia mikkeliläisten edellisessä ottelussa, kun Jukurit kukisti torstaina Ässät jatkoajalla 3–2. Nyt Abramov heläytti kaksi osumaa jo avauserässä, kun Jukurit paineli HIFK:ta vastaan 3–0-johtoon.

Abramov tykitti Jukurien illan avausmaalin ylivoimalla b-pisteen kohdilta toisen venäläisen, Aleksandr Jakovenkon syötöstä.

– Mikä on tämä ihmemies, veli venäläinen? C Moren selostaja Aleksis Ärje makusteli Abramoviin viitaten.

Vain pari minuuttia myöhemmin, ajassa 18.22, seurasi lisää. Abramov pyöritteli HIFK-puolustusta solmuun ja painoi lopulta jatkotilanteesta limpun maalin edustalta sisään.

1:15
Näin syntyi Vitali Abramovin illan toinen maali.

Teemu Pulkkinen täydensi Jukurien johdon uransa ensimmäisellä SM-liigamaalilla 3–0:aan, kun Abramovin illan toisesta osumasta oli kulunut vain 36 sekuntia. Maalia alustamassa ollut tshekkihyökkääjä Simon Stransky nappasi jo illan toisen kakkospisteensä.

1:16
Nyt asialla on Teemu Pulkkinen: Jukurit 3–0-johtoon.

Abramov on nyt iskenyt SM-liigassa kaikkiaan neljä maalia, kun hän pelaa vasta toista otteluaan ja siitä on vielä kaksi erää jäljellä.

HIFK on SM-liigassa viidentenä, Jukurit viimeisenä eli 15:ntenä. Vaikka HIFK:lla on tukku pelaajia sairastuvalla, sitä pidettiin selkeänä ennakkosuosikkina Jukureita vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja