Nyt löytyi unelmien työ: Arvostele huvipuistoja Floridan auringon alla, palkka 3600 euroa

Ocean Florida maksaa työntekijälle noin 4000 dollaria, jos tämä suostuu vierailemaan huvipuistoissa, pitämään hauskaa ja kuvaamaan kokemuksensa.

Brittiyritys Ocean Florida etsii ihmistä, joka suostuisi testaamaan huvipuistoja Floridassa ja tienaamaan urakastaan suuren summan rahaa. Kuulostaa karmealta, eikö?

"Miltä kuulostaisi saada rahaa siitä hyvästä, että ajelet vuoristoradoissa..."

Ocean Florida maksaa työntekijälle noin 4000 dollaria eli noin 3600 euroa siitä hyvästä, että tämä testaa Floridan Orlandossa sijaitsevia huvipuistoja ja raportoi kokemastaan.

– Miltä kuulostaisi saada rahaa siitä hyvästä, että ajelet vuoristoradoissa kolme viikkoa aurinkoisessa Floridan osavaltiossa? Tarjoamme napattavaksi unelmien työtä, jossa yksi menestyksekäs hakija ystävineen lähetetään useisiin teemapuistoihin Floridassa, sivusto kuvailee.

Tarkoituksena on kokea kaikki huvipuistolaitteista, ruoasta, paraateista, kuvausmahdollisuuksista, matkamuistomyymälöistä ja puistojen järjestämistä ilotulituksista aina Disney-hahmojen halailuun.

Mukaan saa kameran, aktiiisuusrannekkeen ja kaverinsa

Työtehtävä kestää kolme viikkoa huhti-toukokuussa 2020. Työntekijä arvostelee kokemuksensa ja kertoo esimerkiksi, sopisiko huvipuisto perheille tai pareille. Hän myös antaa huvipuistolaitteille arvosanoja.

Mukaan saa paitsi kaverinsa, myös kameran ja aktiivisuusrannekkeen, joka laskee askelia ja mittaa sykettä huvipuistoajeluiden aikana. Työntekijä saa passin, jolla hän pääsee laitteisiin jonon ohi.

Ei liene yllättävää, että sosiaalisessa mediassa työpaikkailmoitus oli hitti, ja moni on ilmoittanut hakeneensa työtä. Hakuaika päättyy tammikuun 2020 lopussa.

Lue myös:

    Uusimmat