Mainos

Nyt alkaa koiran vuosi – oletko sinä koira, kuten muun muassa Trump ja Madonna?

Kiinalainen 12 vuoden astrologinen kierto etenee 2018 koiran kohdalle, kun kukon kausi päättyy. Koirien on syytä varoa merkkivuottaan.

Jos olet syntynyt helmikuusta alkaen vuosina 1958, 1970, 1982, 1994 tai 2006, olet koira. Koirien luonteenpiirteiden lista on täynnä hyvää: koira on uskollinen, rehellinen, ystävällinen ja varovainen. Koira on valmis tekemään kaiken sen ihmisen avuksi, joka on tärkeä.

Koira toisaalta on huono ilmaisemaan itseään ja voi antaa mielikuvan itsepäisyydestä. Koiruuteen kuuluu vilkas elämäntapa ja urheilu, joten koirat ovat vastustuskykyisiä sairauksille. Työpaikoilla koirat ovat avuksi toisille ja siksi suosittuja. Parhaita ammatteja koirille ovatkin poliisi, pappi ja professori. Toisaalta, koiria ovat esimerkiksi Donald Trump, Madonna ja äiti Teresa.

Nyt tarkkana

Kiinalaisessa horoskoopissa kunkin eläimen merkkivuosi on, jos nyt ei epäonninen, niin kuitenkin varovaisuutta vaativa. Tämä johtuu siitä että ikääntymisen jumaluus Tai Sui ärsyyntyy vuoden merkitsemisestä ja sitä on lepyteltävä.

Tähän on muutama keino. Ensinnäkin kannattaa pukeutua punaiseen, sillä punainen väri torjuu huonoa onnea ja tuo sekä merkitsee vaurautta. Punaisia vaatteita ja varusteita ei kuitenkaan saisi ostaa itse, vaan ne pitäisi saada ystävältä tai kumppanilta.

Toinen keino on välttää Tai Suin ilmansuuntaa. Tai Sui on kuvitteellinen tähti, jonka asema maahan nähden muuttuu 30 astetta joka vuosi. Koiran vuonna 2018 Tai Sui on luoteessa, joten pöydät, vuoteet ja muut huonekalut pitäisi asettaa lounasta kohti. Myös kohtaamiset ja vaikkapa liikeneuvottelut pitäisi tehdä katsoen lounaaseen. Näin Tai Sui jää selän taakse.

Koiranilmaa luvassa

Varotoimista huolimatta koirilla voi olla kovat ajat tänä vuonna. Vaurauden kartuttamiseen kannattaa kysyä neuvoja viisaammilta ja työpaikoilla ylennykset ovat tiukassa. Myös opiskelussa on vaikeuksia, ja tutkinnot ja arvosanat kovan työn takana.

Rakkauselämä on ailahtelevaa, mutta poikakoirilla voi olla tyttökoiriin verrattuna hiukan parempi onni, sillä tyttökoirat pilaavat suhteitaan useammin ylpeytensä vuoksi. Koiran paras kumppani on jänis, eli vuosien 1951, 1963, 1975, 1987 tai 1999 helmikuun alun jälkeläinen.

Urheilussa kannattaa välttää asioita joissa on loukkaantumisen riskejä: esimerkiksi vuorikiipeilyn sijaan on syytä reippailla metsissä.

Hankalimmat ajat ovat tiedossa huhti-toukokuussa ja loka-marraskuussa.

Kun koira vuoden kuluttua on selvinnyt vuodestaan, onkin sian vuoro. Sitten kiinalainen horoskooppikierto alkaa uudestaan, rotan johdolla.

Lähteet: Chinahighlights.com ja Chinesenewyear.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.