TOP 10: Tämä tekee äidillisestä Härkä-naisesta nautiskelijan

Hötkyilemättömän Härän tunnistaa jalat maassa -asenteesta ja tyynestä kokonaisilmeestä. Mikä tekee tästä kauneudentajuisesta konservatiivista sekä varsinaisesta nautiskelijasta omalaatuisen sarvipäänsä?

Käytännöllinen Härkä (20.4.–20.5.) on eläinradan toinen merkki, jonka tunteita hallitsee kauneuteen, hedelmällisyyteen ja äitiyteen liitetty Venus. Millainen onkaan itse Härkä-nainen?

Härkä-nainen on oikea nautiskelija, koska...

1. Olet moraalisesti rohkea

Härkä-nainen on rohkea ja vahva: sinulla on moraalista rohkeutta selviytyä hätätilanteista tai elämän kovista karikoista. Härkä-nainen kestää yllättävän paljon kipua ja tuskaa, koska hän osaa ottaa ongelmat vastaan järjellä – sinulla on taito hyväksyä asiat sellaisina kuin ne ovat.

Härkä-nainen ei kuitenkaan siedä epäonnistumisia, eikä myönnä helpolla olevansa väärässä. Härkä-nainen seisoo aina sen takana, mihin uskoo.

2. Olet äidillinen

Härkä-nainen on hyvin äidillinen, huolehtivainen ja lempeä. Äitinä Härkä-nainen on suorastaan loistava.

Sinä jos kuka olet hyvin suojelevainen persoona: katsot myös automaattisesti ystäviesi perään ja haluat suojella heitä pahalta maailmalta.

Jos joku päästää ilkeän sanan ystävistäsi, olet valmis taistoon sarvet vastakkain tämän suukopuilijan kanssa.

3. Olet luova

Härkä-naisella on taipuvaisuutta taiteelliseen luovuuteen, joka ilmenee usein konkreettisina kädentöinä. Härkä-nainen pyrkii muutoinkin aina konkreettisiin tuloksiin, koska hän haluaa saada ponnisteluistaan näkyviä tuloksia. Härkä-nainen myös panostaa kotinsa sisustukseen: sohvat, tuolit ja etenkin ruokapöytä on jykevä ja näyttävä sisustuselementti.

Luovuus näkyy myös arkisessa ajattelussa: voisi puhua jopa "Härkä-naisen logiikasta". Kun muut lähtevät pohtimaan ongelmanratkaisua pisteestä A, Härkä-nainen on keksinyt tavan pohtia ongelmaa näkökulmasta X.

4. Olet vetoava

Jos eläisimme jenkkilässä, Härkä-nainen olisi tanssiaisten kuningatar, huutosakin johtaja ja lukion suosituin tyttö. Jos Härkä-naisen kanssa jää hissiin loukkuun, ei haittaisi vaikka avun saapumiseen menisi tovi jos toinenkin. Sen verran hauska ja turvallinen tapaus olet.

Sinua voisikin sanoa hienoksi naiseksi: olet tyyni ja miellyttävä, siisti ja naisellinen. Sinussa ei ole mitään liikaa eikä mitään liian vähän.

5. Olet luotettava

Koska olet kärsivällinen ja järkkymätön luonne, joka kykenee suorastaan käsittämättömään omistautumiseen, pitkäjänteisyyteen ja sinnikkyyteen, sinua voi myös kehua luottamuksen arvoiseksi. Pikkumaisuus ei kuulu luonteenpirteisiisi.

6. Olet oma itsesi

Härkä-naista vain harvoin voisi sanoa teeskentelijäksi: rakastat olla oma itsesi, ja hyväksyt muut sellaisina kuin he ovat. Vahva itsetuntosi näkyy siinä, ettet vedä herneitä helpolla nenään, vaikka kumppanisi hymyilisi tarjoilijalle tai flirttailisi naapurinrouvalle. Mutta auta armias, jos kumppanisi jäisi kiinni syrjähypystä! Silloin tanner vasta tömisee: tuolloin Härkä-nainen on sanalla sanoen vaarallinen.

Härkä-nainen ei voikaan sietää ihmisiä, jotka esittävät jotain muuta kuin ovat – tai puukottavat selkään.

7. Luotat järkeesi

Vaikka Härkä-naisessa on pientä pessimistin vikaa, luotat aina terveeseen järkeesi ja uskot, että kovalla työllä pääset eteenpäin elämässä ja ongelman kuin ongelman ohitse. Et ryntäile tai poukkoile asiasta toiseen, vaan kynnät tiesi takkuisimmankin turpeen läpi päästäksesi tavoitteeseesi.

8. Olet maanläheinen

Olet kaunosielun lisäksi erittäin maanläheinen ihminen. Loppupeleissä olet tarpeiltasi yksinkertainen: haluat tuntea olosi turvalliseksi, ja rakastat perinteitä, kotia, perhettä ja luontoa – puutarhajuhlia ja takkailtoja. Kaupungin ihmisvilinässä et tunne olevasi kotonasi. Sinä olet se oikea jouluperinteiden vaalija, joka tekee itse lanttulaatikot ja rosollit ja ripustaa kuusen latvaan isoäidiltä perityn kultaisen tähden.

9. Olet nautiskelija

Härkä-nainen rakastaa korkeakulttuurisia huveja – ja ruokaa. Pieni ylipainokin saattaa olla vaarana, kun kaikkein mieluiten uppoudut hyvän ruoan ja muiden fyysistä nautintoa tuovien puuhien pariin. Laiskottelu on sinulle eräänlaista taidetta.

Niinpä Härkä-naisen kanssa kuka tahansa yksinkertaisista nautinnoista pitävä mies voi olla onnellinen. Härkä-naiselle riittää, että mies on ahkera, rakastava – ja huolehtii hygieniastaan. Miehen pitää seistä Härkä-naisen rinnalla eikä jättää häntä yksin. Härkä-nainen kaipaa syvää kumppanuutta, ja saa suurta tyydytystä omistamisesta.

10. Härät ovat näyttäviä naisia

Suosittuja Härkä-naisia ovat muun muassa pin-up -kuningatar Bettie Page, sekä tähdet kuten Audrey Hepburn, Jessica Alba, Kirsten Dunst, Megan Fox, Penelope Cruz, Renée Zellweger, Tina Fey ja Uma Thurman.

Uusinta toukokuulta 2013.

Lähde: Magforwomen.com, Suuri horoskooppikirja: Karisto 2001

Lue myös:

    Uusimmat