Nyrkkeilyn supertähti laukoi jälleen tappouhkauksia vastustajalleen – ”Tämä on ainoa urheilulaji, missä voit tappaa ihmisen ja saada palkkaa siitä”

WBC:n raskaansarjan mestari Deontay Wilder on jälleen antanut kyseenalaisia lausuntoja halustaan tappaa vastustajansa kehässä. 33-vuotias nyrkkeilijä puolustaa mestaruuttaan tulevana lauantaina Dominic Breazealea vastaan.

Ottelu on Wilderin ensimmäinen sitten viime joulukuun. Silloinen vyön puolustus Tyson Furya vastaan päättyi kiisteltyyn tasatulokseen.

Wilder on antanut vastaavanlaisia lausuntoja aiemminkin. Viime vuoden maaliskuussa brittinyrkkeilijä Tony Bellew kutsui Wilderia ”häpeälliseksi ja järjettömäksi idiootiksi”.

Wilderin uran 40 voitosta 39 on tullut tyrmäyksellä. Tiistaina mies avasi sanaista arkkuaan medialle tulevasta ottelustaan Breazealea vastaan.

– Hänen elämänsä tulee olemaan tässä ottelussa vaakalaudalla. Tämä on brutaali laji, eikä mitään herrasmiesten urheilua, Wilder sanoi BBC:n sivujen mukaan.

– Me emme pyydä toisiamme lyömään naamaan, mutta teemme niin joka tapauksessa. Voitte kysyä keneltä tahansa lääkäriltä ympäri maailman ja he kertovat teille, että päätä ei ole tarkoitettu lyötäväksi.

– Olemme tällä hetkellä verivihollisia keskenämme. Tämä on ainoa urheilulaji, missä voit tappaa ihmisen ja saada palkkaa samaa aikaan. Se on vielä laillistakin, joten miksi en käyttäisi oikeuttani tehdä niin, Wilder laukoi.

33-vuotias Breazeale on hävinnyt urallaan 21 ottelusta yhden. Tappio tuli vuonna 2016 Anthony Joshuaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat