Nyrkkeilyn superottelu elokuussa – Anthony Joshuan ja Tyson Furyn ottelun järjestelyt hämmentävät

6:41
Anthony Joshua kypsytti Andy Ruiz juniorin Saudi-Arabiassa joulukuussa 2019 järjestetyssä kohtaamisessa.

Kahden raskaan sarjan britti-iskijän odotettu kohtaaminen ammattinyrkkeilykehässä toteutuu 14. elokuuta, kun Anthony Joshua ja Tyson Fury ottavat mittaa toisistaan Saudi-Arabiassa.

Joshuan promoottori Eddie Hearn vahvisti ottelu-uutisen torstaina, vaikka allekirjoitukset puuttuvat hänen mukaansa yhä paperista. Myös ottelupaikka on vielä ratkaisematta.

Hearnin mukaan saudiarabialaiset suunnittelevat uuden stadionin rakentamista pikavauhtia. Saudi-Arabiassa on elokuussa öisinkin lähes suomalaisia hellelukemia, mutta tapahtuma aiotaan järjestää silti ulkoilmassa.

– Viimeksi he rakensivat stadionin (Joshuan) otteluun Andy Ruizia vastaan vain seitsemässä viikossa. Siellä oli 18 000 katsojaa, ja tästä tulee samanlainen juttu, Hearn hehkutti.

– Heillä olisi mahdollisuus järjestää se sisätiloissa, mutta he haluavat luoda jotain, joka shokeeraa maailman, ja he voivat halutessaan rakentaa uuden stadionin ihan vain tätä varten, promoottori jatkoi.

Joulukuussa bulgarialaisen Kubrat Pulevin tyrmänneellä Joshualla on hallussaan IBF-, WBO-, WBA- ja IBO-liittojen raskaan sarjan mestaruusvyöt. Yli vuoden ottelematta ollut Fury on hallitseva WBC:n mestari. Kaksikon kohtaamista on yritetty järjestää jo pitkään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja