Promoottorilta mehukas paljastus – nyrkkeilyn raskaansarjan huippuottelu on käymässä toteen jo lähiaikoina

Tyson Fury ja Oleksandr Usyk ovat sopineet kohtaavansa ensi vuoden alussa ratkaistakseen ammattinyrkkeilyn raskaansarjan kiistattoman mestarin, kertoo Furyn promoottori Bob Arum.

Fury haastoi WBA-, IBF- WBO- ja IBO-liittojen mestaruusvöitä hallitsevan Usykin jo kuun alussa puolustettuaan voitokkaasti omaa WBC-liiton titteliään maanmiestään Derek Chisoraa vastaan.

Tulevalle kohtaamiselle ei ole vielä päätetty näyttämöä tai päivämäärää. Arumin mukaan kyseessä on kuitenkin sekä Furyn että Usykin seuraava ottelu.

– He ovat sopineet kohtaavansa toisensa seuraavaksi. Usyk on hyvä ystäväni. Hän on erittäin fiksu, ja Tyson taas on supermies. He haluavat otella, Arum sanoi Sky Sportsille.

Arum kertoo myös, että Lähi-idästä on esitetty merkittäviä tarjouksia ottelun järjestämisoikeudesta. Mahdollista on sekin, että ottelu järjestetään Isossa-Britanniassa.

– Tässä ei pitäisi mennä enää pitkään ennen kuin lopullinen päätös on tehty. Saamme kyllä kaiken kuntoon – toivottavasti jo vuoden loppuun mennessä.

34-vuotiaan Furyn saldo ammattilaiskehissä on 33 voittoa – 24 tyrmäyksellä – ja yksi ratkaisematon. 35-vuotias Usyk on voittanut kaikki 20 otteluaan, niistä 13 tyrmäyksellä.

Lue myös:

    Uusimmat