Nyrkkeilijä hätkäytti punnituksessa paljastavissa alusvaatteissa – mestari tuki: "Jos minulla olisi tuollaiset rinnat..."

Australialaisnyrkkeilijä Ebanie Bridges asteli perjantaina MM-titteliottelun punnitustilaisuuteen jälleen paljastavissa alusvaatteissa. Huomio on ollut taattua.

Bridges on halunnut herättää huomiota punnituksissa seksikkäillä alusvaatteilla. Hänet lauantaina Lontoossa WBA-liiton kääpiösarjan MM-titteliottelussa kohtaava Shannon Courtenay kritisoi vastustajaansa tästä jo ennen perjantain punnitustilaisuutta. Britti kritisoi Bridgesin halventavan lajia.

– Minä olen nyrkkeilijä enkä alusvaatemalli, Courtenay sanoi promoottorinsa Matchroom Boxingin videolla.

– Tämä on MM-titteliottelu. Osoita vähän kunnioitusta lajia kohtaan, Courtenay paalutti.

Courtenay katsoi Bridgesin toimien häpäisevän Katie Taylorin kaltaisten naisnyrkkeilijöiden vuosikausien työtä lajin arvostuksen nostamiseksi.

"Ollaanpa rehellisiä"

Perjantain punnitustilaisuudessa Bridges hätkäytti jälleen – paitsi seksikkäillä alusvaatteillaan myös minkä lisäksi hän tarjosi vastustajalleen isänsä vanhoja alushousuja.

– Hän vastasi kiitos ei, minulla on omat, Bridges twiittasi.

Bridges perusteli pukeutumistaan tarkemmin Sky Sportsille.

– Ollaanpa rehellisiä. Jos pukeutuisin samalla tavalla kuin kaikki muutkin, ihmisiä ei kiinnostaisi. Olisi vain ottelu muiden joukossa, Bridges sanoi.

Aussi haluaa toimillaan lisätä kiinnostusta.

– Yritän tuoda lisää silmäpareja lajiin. Voitte kritisoida minua niin paljon kuin haluatte. Mutta jos näyttäisin tavalliselta, ette edes tietäisi, että tämä ottelu olisi tapahtumassa.

– Ihmiset haluavat nähdä, osaako tämä seksikkäisiin alusvaatteisiin pukeutunut tyttö oikeasti nyrkkeillä, vai onko hän pelkkä malli. Ydin on tämä: minä ja Shannon osaamme todella nyrkkeillä.

"Oikeus tehdä samoin"

Bridgesiä on puolustanut muun muassa WBO-liiton ylemmän höyhensarjan maailmanmestari Mikaela Mayer.

– Jos minulla olisi tuollaiset rinnat kuin Ebanie Bridgesillä, astuisin itsekin vaa'alle kuumissa alusvaatteissa! Minä pukeudun vaatteisiin, jotka saavat minut tuntemaan itseni seksikkääksi ja itsevarmaksi, ja hänellä on oikeus tehdä samoin, yhdysvaltalainen Mayer kirjoitti Twitterissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja