Nuorten MM-kultasankari Kasperi Kapanen palasi maagiseen hetkeen – "Se oli paras tunne ikinä"

Nuorten MM-kisat käynnistyvät tapaninpäivänä eli tänään. Näihin aikoihin vuonna 2015 Kasperi Kapanen oli valmistautumassa Suomen joukkueen kanssa alle 20-vuotiaiden MM-kotikisoihin. Tuolloin tarina päättyi upealla tavalla.

Kapanen nousi kotiyleisön edessä suureksi sankariksi, kun hän täräytti kiekon verkkoon finaaliottelun ensimmäisessä jatkoerässä Venäjää vastaan. 4-3-maalin myötä Kapanen painoi nimensä historian kirjoihin.

Tämänkertaisten kisojen alla Kapaselta kysyttiin parin vuoden takaisista hetkistä.

– Joku laittaa aina välillä sen pätkän pyörimään. Olen onnekas, kun olen päässyt voittamaan mestaruuden. Se oli paras tunne ikinä, Kapanen sanoi The Canadian Pressille.

Nuorten MM-kisat ovat vahvasti läsnä myös Kapasen nykyseuran, Toronto Maple Leafsin pukukopissa. Maple Leafsin nykypelaajista peräti 17 on pelannut urallaan nuorten MM-kisoissa.

Kapasen mukaan turnauksen aikana tiedossa on runsaasti kuittailua.

– Olen varma, että kisat näkyvät vahvasti meidän arjessa. Moni meistä on pelannut siellä ja moni muukin meidän joukkueesta on voittanut kultaa.

Kapanen itse on luottavaisena tämänkertaisten kisojen alla.

– Mielestäni Suomella on hyvät mahdollisuudet voittaa kultaa joka vuosi. Toivon, että kaikki menee hyvin heidän osalta tänä vuonna, Kapanen välitti kannustusviestinsä.

Nuorilla Leijonilla turnaus lähtee käyntiin Suomen aikaan torstain vastaisena yönä. Tuolloin vastustajana toimii Ruotsi.

Lue myös:

    Uusimmat