Nuorten Leijonien MM-sankarille kahden vuoden jatkosopimus SM-liigaseuran kanssa: "Mahtava fiilis"

Kulta-Leijonat Santeri Virtanen ja Teemu Engberg 9:06
Videolla nuorten maailmanmestarit Santeri Virtanen ja Teemu Engberg Huomenta Suomen vieraana.

Santeri Virtasen viime viikot ovat olleet riemukasta aikaa. Nuorten MM-kullan jatkoksi tuli kahden vuoden sopimus SaiPan SM-liigaseuran kanssa. 

Santeri Virtanen pääsi juhlimaan Nuorten Leijonien riveissä riemukasta maailmanmestaruutta. Hän sai turnauksessa tililleen maalin ja kaksi syöttöpistettä. Plusmiinustilastossa Virtanen oli peräti seitsemän plussalla, jolla hän oli jaetulla toisella sijalla Kärppien Aleksi Heponiemen kanssa. 

Seuraava etappi on auttaa Saipaa menestymään. Virtanen jatkaa SaiPassa kevääseen 2021 asti. 

– Mahtava fiilis tästä jatkosopimuksesta. Lappeenranta ja SaiPa ovat kohdelleet minua paremmin kuin hyvin. Oli täysin selvää, että haluan jatkaa täällä ja innolla odotan jatkoa, Virtanen sanoi SaiPan tiedotteessa. 

Virtanen on syntynyt Kirkkonummella, mutta hän on viettänyt lapsuutensa Turun seudulla. Viime kauden Virtanen pelasi Yhdysvalloissa junioriliiga USHL:n Dubuguessa, josta hän siirtyi täksi kaudeksi SaiPaan. 

Tällä kaudella Virtanen on tehnyt 30 liigaottelussa tehot 5+3=8. SaiPan urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa totesi, että Virtanen on ehtinyt osoittaa jo tasonsa SM-liigassa. 

Virtanen tulee olemaan iso palanen kahden seuraavan kauden joukkuetta. Todella hienoa jatkaa yhteistyötä, joka toivottavasti joku päivä johtaa Santerin osalta vielä isompiin ympyröihin, Tuomenoksan sanoi. 

Winnipeg Jets varasi Virtasen neljännellä kierroksella vuonna 2017. 


Lue myös:

    Uusimmat