Nuorten Leijonien maailmanmestarit heti isoissa rooleissa! Iso läjä kultapoikia palaa liigajäille

Liigan perjantain kierroksella nähdään useita tuoreita alle 20-vuotiaiden maailmanmestareita. Muun muassa Ilves marssittaa peräti kaksi mestaria ykkösviisikkoon.

Helsingissä IFK:n ja HPK:n välisessä ottelussa Nuorten Leijonien energiapakkaus Valtteri Puustinen pääsee heti isoon valokeilaan. Puustinen on merkattu vierasjoukkue HPK:n ykkösketjun laitaan.

IFK:n sentteri ja upeasti kisoissa esiintynyt Anton Lundell ei ole vielä kehissä perjantain ottelussa.

Tampereella Ilveksen ja Ässien ottelussa Samuli Vainionpää ja Oskari Laaksonen ovat molemmat Ilveksen ykkösviisikossa. Kaksikosta Vainionpää on ykkösketjun keskellä ja Laaksonen ykköspakkiparissa.

Lahdessa mestarihyökkääjä Jesse Ylönen palaa Pelicansin nuttuun. Ylönen on merkattu kotijoukkueen nelosketjun laitaan ottelussa KalPaa vastaan.

Kärpät sen sijaan pitää vielä Nuorten Leijonien avainhyökkääjiä Rasmus Kuparia ja Aleksi Heponiemeä säpissä, kun oululaisjoukkue kohtaa Sportin. Kärpät pelaa kuitenkin viikonloppuna tuplapelit, minkä myötä Kuparia ja Heponiemeä voi odotella avain piakkoin takaisin sarjajohtajan kokoonpanoon. Kärpät kohtaa lauantaina kotiottelussa Rauman Lukon.

Turussa iso mielenkiinto kohdistuu MM-finaalissa voittomaalin ampuneeseen Kaapo Kakkoon, joka on TPS:n kakkosketjun keskellä.

TPS:n vastustaja Tappara sen sijaan tuo sekä Sami Moilasen että Toni Utusen mukaan kehiin. Moilanen on merkattu kolmosketjun laitaan, kun taas Utunen on seitsemäntenä puolustajana.

Lue myös:

    Uusimmat