Mainos

Nuorille peliharrastajille avataan uudet tilat Helsinkiin – ovet auki vuorokauden ympäri

Helsingin nuorisoasiainkeskuksen uusissa peliharrastajille tarkoitetuissa tiloissa ovet ovat auki vuorokauden ympäri.

Peliharrastuksen suosio kasvaa Suomessa koko ajan, ja niin ikään myös harrastustilojen tarve. Helsingin Oulunkylään avataan 3. toukokuuta uudet nuorten kilpapeliharrastuksen mahdollistavat tilat. 

– Peliharrastus voi Suomessa paremmin kuin hyvin, kertoo pelitalo Scoren nuoriso-ohjaaja Miika Pulkkinen.

– Score keskittyy erityisesti kilpapelaamiseen, ja myös se puoli tästä peliharrastuksesta voi hyvin ja kasvaa kokoajan. Kilpapelaaminen huipputasolla muuttuu kokoajan ammattimaisemmaksi, ja siten myös ruohonjuuritason toiminnan tulee kehittyä.

Helsingin nuorisoasiainkeskuksen kilpapelaamiseen keskittynyt pelitalo koostuu useammasta pelisalista, joissa on yhteensä 33 pelitietokonetta. Lisäksi tiloista löytyy kokoontumisiin tarkoitettu oma tilansa, josta löytyy muun muassa wc sekä keittiö.

Iso osa pelitalon toiminnasta on suunnattu tietyn pelin tai pelien harrastajille, mutta uusille harrastajille ovet ovat myös avoinna perjantaisin. Nuorten peliharrastukseen tarkoitettuja tiloja löytyy jo ympäri Suomen nuorisotalojen yhteydestä, mutta Helsingin Oulunkylässä kilpapeliharrastamisen mahdollisuudet korostuvat.

– Ymmärtääkseni olemme valitettavasti ainoa paikka, joka tarjoaa omaa rauhallista harjoittelutilaa läpi viikon harrasteryhmien ja joukkueiden käyttöön, sekä yli 30 tietokoneen tilaa tapahtumien järjestämiseen. Ja vieläpä pääosin ilmaiseksi, Pulkkinen kertoo. 

Lisätietoa löytyy Scoren nettisivuilta.

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.