Nuori perhe ja 12-vuotias poika löytyivät kuolleena Australian erämaasta – auton hajottua he kuolivat tiettävästi kuumuuteen

Perhe on löytynyt hajonneen auton läheltä kuolleena syrjäiseltä alueelta Pohjois-Australiassa. Asiasta kertoo australialainen Mirror-lehti sekä muun muassa brittiläinen BBC ja amerikkalainen CNN.

19-vuotiaat nainen ja mies sekä heidän 3-vuotias poikalapsensa löydettiin kuolleina Alice Springsistä luoteeseen Willowran alueelta.

Poliisin mukaan tapauksessa ei epäillä rikosta, vaan tilanne on ollut traaginen: perheellä ei tiettävästi ole ollut tarpeeksi juomavettä kovassa kuumuudessa.

Myöhemmissä etsinnöissä reilun sadan metrin päässä muista löytyi vielä kuolleena 12-vuotias poika, joka oli aiemmin ilmoitettu kadonneeksi. Pojan henkilöllisyyttä ei ole kerrottu julkisuuteen ja on epäselvää, oliko hän perheelle sukua.

Perhe oli nähty edellisen kerran viime perjantaina pienessä Willowran kaupungissa. Kolme ruumista löytyi noin 4,5 kilometrin päässä hajonneesta autosta. Auto oli 18 kilometrin päässä heidän määränpäästään.

Viime päivinä alueella on ollut kovaa 40 asteen hellettä. 

Lue myös:

    Uusimmat