Mainos

Nuori nainen luuli päänsärkyä krapulaksi – kipu paljastui lopulta vakavaksi sairaudeksi

Nuori nainen syytti päänsärystä kovaa juhlimista, lääkärit puolestaan epäilivät migreeniä. Tutkimuksissa pääkipu paljastui lopulta vakavaksi syöväksi.

Viime vuoden alkupuolella nuori Hope Stringer, 24, oli viettämässä hauskaa iltaa ystäviensä kanssa, kun hän alkoi yhtäkkiä kärsiä vihlovasta pääkivusta. Nainen syytti särystä alkoholia, mutta päänsäryn jatkuttua viikon verran, hänelle alkoi ilmetä myös muita toimintakykyä häiritseviä oireita. Nainen tunsi itsensä jatkuvasti väsyneeksi ja hänen näkönsä alkoi heiketä.

Stringer vieraili useamman kerran lääkärille, mutta hänelle määrättiin ainoastaan kipu- ja migreenilääkkeitä. Hän kuitenkin tiesi, että jotain olisi vialla ja palasi lääkäriin. Lopulta nainen määrättiin magneettikuvauksiin, joka paljasti oireiden todellisen syyn. Hänen päästään löydettiin syöpäkasvain.

– En voinut ymmärtää, että olin vasta 23-vuotias, ja minulla oli syöpä. Olen aina ollut terve, enkä voinut uskoa, että krapulaksi luulemani oireet olisivat jotain niin vakavaa, Stringer kertoo tuntemuksistaan.

Nainen asetti säännöt perheelle

Nainen jäi kasvaimen vuoksi pois töistä, ja vuoden aikana hän on käynyt läpi useita rankkoja hoitojaksoja. Eteen tuli lisää esteitä, kun Stringerin aivoista paljastui myös toinen kasvain, joka vaatisi haastavan leikkausoperaation. Leikkauksessa kirurgien piti poistaa kasvaimen lisäksi myös hermo, joka vaikutti hänen äänihuultensa toimintaan.

Kaikista operaatioista huolimatta nainen halusi pitää ilmapiirin niin positiivisena kuin mahdollista.

– Kerroin perheelleni säännöt. Ei surullisuutta tai kyyneleitä. Halusin ainoastaan pysyä positiivisena ja keskittyä paranemiseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Leikkaus muutti naisen äänen ja syöpähoidot veivät hiukset, mutta tulevaisuus näyttää nyt valoisalta. Stringer kertoo, ettei hän malta odottaa, että voi alkaa elää elämäänsä taas uudelleen.

– Kokemus on varmasti muuttanut minua ihmisenä, pääasiassa parempaan. Olen todella kiitollinen jokaisesta päivästäni täällä, Stringer kertoo elämästään rankan vuoden jälkeen.

Stringer haluaa ihmisten olevan tietoinen oireista ja kehottaa toimimaan niin pian kuin mahdollista.

– Jos en olisi mennyt takaisin lääkäriin, elämäni voisi näyttää nyt hyvinkin erilaiselta.

Video: Syöpäoireet kannattaa ottaa vakavasti. Katso videolta, millaisiin luomiin kannattaa kiinnittää huomiota. 

3:49

Lähde: Dailymail 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.