Mainos

Nuoret työntekijät tapettiin suorassa lähetyksessä – kanava surun murtama

Toimittajan ja kuvaajan eilen suorassa lähetyksessä ampunutta miestä kuvaillaan tyytymättömäksi ja onnettomaksi.

Vester Flanagan -niminen ampuja kuoli eilen pari tuntia ammuskelun jälkeen sairaalassa. Hän tappoi WDBJ-kanavan toimittaja Alison Parkerin, 24, ja kuvaajan Adam Wardin, 27.

Flanagan laittoi sosiaaliseen mediaan videon ampumisesta käyttäen nimeä Bryce Williams. Nimi on sama, mitä hän käytti työskennellessään vielä WDBJ-kanavalla. Hän oli saanut potkut kanavalta pari vuotta sitten.

Kanavajohtaja Jeff Marks kuvailee ampujaa "onnettomaksi mieheksi".

– Hänet muistetaan siitä, että hänen kanssaan oli vaikea työskennellä. Lopulta, monien tapahtumien jälkeen, me irtisanoimme hänet. Poliisi saattoi hänet pois rakennuksesta.

”Sydämemme ovat särkyneet”

Kauhunhetket tallentuivat aamutelevision suoraan lähetykseen. Videolla kuuluu ampumista, kunnes lähetys siirretään takaisin studioon, jossa ankkuri näyttää kauhistuneelta ja huolestuneelta. Myöhemmin kanavajohtaja Marks kertoi Parkerin ja Wardin kuolleen ampumisessa.

– En voi sanoin kuvata, kuinka paljon rakastimme Alisonia ja Adamia. Sydämemme ovat särkyneet.

Ampumisessa haavoittui myös Vicki Gardner, paikallisen kauppakamarin johtaja. Hän on sairaalassa ja hänen tilansa on vakaa.

Parkerin mies surun murtama

Parker ja Ward kummatkin seurustelivat samalla kanavalla työskentelevien ihmisten kanssa. Ward oli kihloissa tuottaja Melissa Ottin kanssa, kun taas Parker tapaili ilta-ankkuri Christ Hurstia.

– Olen turta, Hurst kirjoitti eilen Twitterissä. Hän kuvaili Parkeria ”kaikkein loistavimmaksi naiseksi”, jonka oli koskaan tavannut.

– Olimme yhdessä lähes yhdeksän kuukautta. Ne olivat elämämme parhaat yhdeksän kuukautta.

Wardin kihlattu Melissa Ott oli töissä eilen, kun ampuminen tapahtui. Hän seurasi traagisia hetkiä työpaikaltaan ohjaamosta. Eilinen oli myös Ottin viimeinen päivä kanavan palveluksessa; hän on siirtymässä uuteen työpaikkaan toiselle paikkakunnalle, ja Wardin oli tarkoitus muuttaa hänen mukanaan. WDBJ-kanavalla oli aamulla juhlistettu Ottin viimeistä päivää töissä.

Kanavajohtaja Marks kuvailee parivaljakko Parkeria ja Wardia ”erityisiksi ihmisiksi”, jotka tekivät ”loistavaa työtä joka päivä”: 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.