Nuoren brassitähden peliesitykset ilahduttavat Real Madridissa – "Se on fantastista"

Real Madridin Vinicius Juniorin peliesitykset lauantaisessa ottelussa Real Valladolidia vastaan ovat herättäneet iloa Madridissa.

Real Madrid nappasi tärkeän 2-0-voiton Valladolidista lauantaina. Vinicius laukoi ottelussa uransa ensimmäisen La Liga -osuman onnekkaalla tavalla. Viniciuksen keskitys kimposi Valladolid-puolustajan selästä yllättäen verkkoon ottelun 83. peliminuutilla.

18-vuotiaan brassitaiturin peliesitykset ovat saaneet Real Madridin kannattajat haltioituneiksi. Nihkeästi viime aikoina pelanneen joukkueen kannattajat toivovatkin lisävastuuta nuorelle hyökkääjälle.

Real Madridin väliaikaisena päävalmentajana toimiva Santiago Solari on iloinen Viniciuksen saamasta huomiosta, mutta toteaa nuorukaisen olevan vasta uransa alkuvaiheessa.

– Se on fantastista, että ihmiset ovat innoissaan. Hänellä on vielä koko ura edessään ja ihmiset arvostelevat varmasti hänen suorituksiaan, Solari kommentoi Goalin mukaan.

Vinicius pääsi kentälle ottelun 73. peliminuutilla. Kymmenen minuuttia myöhemmin nuorukainen onnistui maalinteossa. Solari antoi brassihyökkääjälle yksinkertaiset ohjeet ennen kuin päästi hänet kentälle.

– Kehotin häntä olemaan rohkea ja haastamaan puolustajia, sillä sen hän kyllä osaa. Kehotin häntä myös puolustamaan, koska häntä täytyy välillä muistuttaa siitä, Solari toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat