Katso: Englannin supertähdeltä häikäisevä aloitus Real Madridissa – täräytti huiman arvion itsestään

Maalikooste: Almería - Real Madrid 6:11
Katso: Englantilaistähti Jude Bellingham takoi kaksi maalia – Real Madrid kaatoi vieraissa Almerian 3–1

Real Madridin kesän suurhankinta Jude Bellingham on aloittanut räjähtävästi uransa valkopaitojen riveissä. Englantilainen iski jälleen kahdesti, kun Madrid kaatoi vieraissa Almerian 3–1 ja nosti maalimääränsä kolmeen kahdessa ottelussa.

Peräti 130 miljoonan euron suuruisella siirtokorvauksella Dortmundista tänä kesänä Real Madridiin siirtynyt 20-vuotias keskikenttäpelaaja Jude Bellingham on näyttänyt arvonsa alkukauden kahdessa ensimmäisessä La Liga -ottelussa.

Avausmaalinsa heti La Liga -debyytissään tehnyt englantilainen hurjasteli lauantaina kaksi osumaa vieraissa, kun Madrid haki kolme pistettä Almeriasta. 

– Mielestäni olen kymmenen kertaa parempi kuin viime kaudella. Näiden pelaajien ja joukkuetoverien kanssa opin paljon, Bellingham sanoi Real Madrid TV:n haastattelussa.

– Taso täällä on todella korkea ja olen kuin sieni, ja imen itseeni kaiken opin pelikavereiltani. On vielä paljon otteluita jäljellä, ja minun pitää vain jatkaa suorittamista.

Katso ottelun maalit yllä olevalta videolta!

Maaliensa lisäksi Bellingham antoi syötön Vinicius Juniorin 3–1-osumaan.

– Olin hieman onnekas, mutta olen erittäin tyytyväinen saadessani kauden avausosumani, Vinicius totesi Reutersin mukaan Real Madrid TV:lle.

– Meidän on vain jatkettava näin, minun ja kaikkien muiden. Toivon, että yhteys Bellinghamin kanssa kasvaa samalle tasolle, joka meillä oli Karimin (Benzeman) kanssa, jotta saamme paljon maaleja ja maalisyöttöjä.

Real Madridin viime vuosien ykköshyökkääjä Benzema vaihtoi La Ligan viheriöt kesällä Saudi-Arabian pääsarjaan.

Lue myös:

    Uusimmat