Nuorelle missikokelaalle kävi huvittava moka tv-lähetyksessä vuonna 1994 ja nyt videosta tuli somehitti – MTV löysi missikaunottaren: "Silloin ei todellakaan naurattanut"

0:16
Vuoden 1994 Miss Suomi -finaalissa kuultiin kiusallinen lipsahdus - katso video.

Vuonna 1994 missikokelas Sanna Ojala oli lavalla niin jännittynyt, ettei edes huomannut suustaan päässyttä ”lapsusta”. Ojala kertoo MTV:lle, että hänelle jouduttiin näyttämään tilanne nauhalta, että hän uskoi sen todeksi. 

Katso jutun alussa olevalta videolta, kuinka missiehdokkaalta pääsee kiusallinen lipsahdus vuoden 1994 Miss Suomi -finaalissa!

– Nyt tälle asialle voi jo nauraa, mutta silloin vuonna 1994 ei todellakaan naurattanut. Se oli vakava paikka, nyt 45-vuotias Sanna Ojala kertoo.

Vuonna 1994 missikokelaita ei juurikaan valmisteltu kisoihin. Ojala, tuolloin tyttönimeltään Theman, kertoo olleensa tilanteessa todella jännittynyt.

Hän sai kuulla vain pari minuuttia ennen lavalle astelua, että hänen pitäisi kertoa mitä arvoja hän puolustaisi Miss Suomena. Ja sitten olikin jo menoa.

– Jos minusta tulee Miss Suomi, aion puhua väkivallan ja eläinkokeiden puolesta, nuori nainen sanoo videolla, joka nyt on alkanut kiertää sosiaalisessa mediassa.

Nyt, vuonna 2020 Ojala kertoo olleensa niin jännittynyt, ettei edes itse tajunnut tilannetta.

– Luojan kiitos en tajunnut itse, mitä sanoin, Ojala sanoo.

– Minulle kerrottiin se vasta lähetyksen jälkeen. Totta kai se oli maailmanloppu. En ensin edes uskonut sitä, ja se piti katsoa nauhalta.

Todellisuudessa hänen tarkoituksensa oli sanoa, että hän puhuisi kyseisiä asioita vastaan. 

"Äiti, nämä sun missisanomiset leviävät kulovalkean tavoin netissä"

Ojala ei olisi osannut arvata, että nuoruuden lipsahdus tulisi vastaan internetissä. Hän sai kuulla asiasta 24-vuotiaalta tyttäreltään.Tyttären ystävä oli lähettänyt somessa kiertävän videon ja ihmetellyt, että tämä vanhalla videolla oleva missikokelas näyttää ihan häneltä.

Yhdennäköisyyden syy selvisi, sillä videolla oli hänen äitinsä.

Tytär oli Ojalan luona yökylässä, kun tuli myöhään illalla kertomaan asiasta.

– Äiti, nyt nämä sun missisanomiset leviävät kulovalkean tavoin netissä, Ojala kertoo tyttären todenneen hänelle. 

Vaikka tuolloin nuorta naista nolotti tilanne hirvittävästi, kisa sujui loppujen lopuksi hyvin ja Ojala sijoittui 4. sijalle. Vuoden -94 Miss Suomeksi kruunattiin Henna Meriläinen.

Missikisailut hän jätti jo tuolloin taakseen, sillä missikilpailut eivät koskaan olleet hänen varsinainen  intohimonsa.

Vuoden 1994 kisoihin hän oli päätynyt hieman sattumalta, kun ystävä pyysi mukaan muotinäytökseen, joka paljastuikin Miss Suomi -kilpailun alkukarsinnaksi. 

"Onneksi silloin ei ollut somea"

Ojalaa itseään hieman huvittaa, että asiaa ryöpytetään nyt lähes kolme vuosikymmentä myöhemmin sosiaalisessa mediassa. Hän kuitenkin uskoo, että ihmiset ymmärtävät kyseessä olevan inhimillinen virhe.

– Onneksi silloin ei ollut tätä somea, mieluummin näin päin!

– Minusta on kiva, että tämä asia jatkaa hauskuuttamistaan näin 26 vuotta myöhemmin. Nyt on jo parempi itsetunto kuin silloin, Ojala naurahtaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja