Novak Djokovic ei suostu kertomaan rokotustilannettaan – osallistuminen Australian Openiin vielä epävarmaa

6:46
Tulosruutu: Novak Djokovic juhlii Wimbledonin 2021 kaksinpelin mestaruutta

Tennistähti Novak Djokovic kieltäytyy kertomasta, onko hän saanut rokotuksen, uutisoi Reuters. Djokovic on julkisesti sanonut vastustavansa koronarokotetta.

Turnausta isännöivä Victorian osavaltio määräsi aiemmin alkuvuodesta pelattaviin Australian avoimiin osallistuvia tennispelaajia ottamaan koronarokotteen. On vielä epäselvää, määrätäänkö myös ulkomaalaisilta pelaajilta koronarokotetta.

Tennistähti kertoi serbialaisen Blic-päivälehden verkossa, että hän ei vielä tiedä, osallistuuko hän Melbournessa järjestettävään Australian Openiin.

– En halua paljastaa olenko rokotettu vai en. Se on minun henkilökohtainen asiani ja sitä on epäsoveliasta kysyä. Ihmiset ottavat nykyään liika vapauksia kysyä kysymyksiä ja tuomita sen perusteella ihmistä, Djokovic sanoi.

Djokovic on voittanut Australian avoimen tennisturnauksen viimeiset kolme kertaa peräkkäin. Kaiken kaikkiaan hän on voittanut turnauksen ennätykselliset yhdeksän kertaa.

– Seuraan tilannetta liittyen Australian Openin koronarajoituksiin. Käsittääkseni lopulliset linjaukset pitäisi tulla kahden viikon kuluttua.

Djokovic uskoo, että Australiassa tulee olemaan paljon rajoituksia samalla lailla kuin viime kerralla, mutta hän en usko kovin monen asian muuttuvan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja