Klassikkokamaa Kalle Rovanperältä! Selostajakin hekotteli vaikeuksissa olleen suomalaistähden haastattelulle

Kalle Rovanperän avauspäivä Monte Carlon MM-rallissa oli todella vaisu, mutta suomalaisella riitti kuitenkin huumoria ensimmäisen erikoiskokeen maalissa. 

Pääkuvan video: Kalle Rovanperä oli vaikeuksissa Monte Carlon MM-rallissa – kommentti avauserikoiskokeen maalissa nauratti.

Toyotan suomalaiskuski hävisi avauspäivän kahdella erikoiskokeella kisaa johtavalle tallitoverilleen Sebastien Ogierille yli minuutin.

– Auto ja sen tasapaino tekevät tästä minulle vaikeaa. Teen parhaani sopeutuakseni. Tiesin jo ennen rallia, että jos auton tasapaino on kallellaan aliohjaamisen suuntaan, minulla on vaikeaa sen kanssa, Rovanperä kommentoi päivän päätteeksi. 

MM-rallitähdet ajavat Monte Carlossa ensi kertaa kilpaa uusilla hybridiautoilla. Ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen Rovanperältä tiedusteltiin sitä, kuinka hän käyttää hybridimoottoria ajon aikana. 

Rovanperän vastaus oli kuin suoraan suomalaisen rallitähden oppikirjasta, ja se sai C Moren selostajan Juho Kokon naureskelemaan. Kuuntele Rovanperän englanninkielinen haastattelu pääkuvan videolta.  

Lue myös:

    Uusimmat