Mainos

Nouseeko aurinko mennessäsi nukkumaan? 10 totuutta, jotka vain myöhään valvovat ihmiset ymmärtävät

Iltakukkuja vai aamuvirkku? Nämä asiat yhdistävät myöhään valvovia ihmisiä. 

Kuulutko sinä heihin, joiden luovuus alkaa kukoistaa juuri silloin, kun muut menevät nukkumaan? Myöhään valvovat kokevat monia asioita, joista aamuvirkuilla ei ole tietoakaan. Tunnistatko itsesi näistä? 

1. Aikaisin nukkumaan meneminen ei ole vaihtoehto

Myöhään valvovat eivät valvoa aina myöhään tahallaan, mutta nukkumaanmeno aiheuttaa usein ylitsepääsemättömiä esteitä. Vaikka kuinka päättäisit, että tänä iltana menet ajoissa nukkumaan, ennen puolta yötä sänkyyn meneminen ei vain mitenkään ole realistinen vaihtoehto.

2. Tv-sarjamaratonit toimivat lampaiden laskemista paremmin

Lampaiden laskeminen on ajanhukkaa. Jos et saa unta, et vain yksinkertaisesti saa unta. Sen sijaan saatat laskea, kuinka monta jaksoa uusinta lempisarjaasi ehtisit yön aikana katsoa.

3. Herätyskellosi hälyttää minuutin välein

Tiedät, että jokainen minuutti merkitsee silloin, kun asetat lukuisia herätyksiä. 7:00, 7:03, 7:05... Lukuisista herätyksistä huolimatta nukut tai torkut suurimman osan herätyksistäsi.

4. Ihmettelet, kun ystäväsi eivät vastaa soittoihisi

Juuri kun olet soittamassa tai viestittelemässä ystävillesi muistat, että he ovat todennäköisesti nukkumassa, onhan kello jo kolme yöllä.

5. Luovuus kukoistaa öisin

Juuri silloin, kun koko muu maailma nukkuu, sinun aivosi heräävät. Yöt ovat aikaa, jolloin luovuutesi on huipussaan. Päivisin muutut aikaansaamattomaksi laiskiaiseksi.

6. Lasket, kuinka vähän ehdit nukkua

Joka ilta, tai itseasiassa joka yö, juuri ennen nukkumaanmenoa alat laskea sitä, kuinka monta tuntia ehdit nukkumaan. "Jos menen nyt nukkumaan ja minun pitää herätä seitsemältä, ehdin nukkumaan kokonaista kolme tuntia."

7. 24 h kaupat ovat sinua varten

Osaat helposti nimetä kaikki kaupat, ravintolat ja huoltoasemat, jotka pitävät ovensa myöhään yöhön. Tämä on hyödyllistä tietoa, sillä yleensä myös ruokahalusi on suurimmillaan yöaikaan.

8. Aurinko nousee juuri, kun olet aikeissa mennä nukkumaan

Kun vihdoin päätät mennä nukkumaan, aurinko tulee häiritsemään uniasi. Miten aurinko voi nousta jo nyt, kellohan on vasta kuusi? Päiväsi alkaakin usein kahvilla, jota kuluukin aamun aikana litratolkulla.  

9. Et pysty irrottamaan otetta puhelimestasi 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Makaat jo sängyssä, mutta puhelimesta irrottautuminen on yksinkertaisesti liian vaikeaa. Monesti heräätkin puhelin poskeesi liimautuneena. 

10. Lähipiirisi ihmettelee unirytmiäsi

Saat kuulla jatkuvasti uteluja siitä, kuinka selviät niin vähäisillä yöunilla. Et tiedä vastausta, sillä ihmettelet sitä itsekin. 

Lähde: Buzzfeed

Parempaa unta? Katso vinkit videolta:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.