Norwichille kalsea alku Valioliiga-kierroksella – Burnley-hyökkääjä rankaisi muutaman minuutin välein

Norwichin alku Burnleya vastaan lauantain Valioliiga-kierroksella on ollut karmea. Kotijoukkue johtaa ottelua puolen tunnin pelin jälkeen 2-0.

Teemu Pukki pääsi alkuminuuteilla hyvään maalipaikkaan, mutta rangaistusalueen vasemmalta reunalta lähtenyt laukaus pysähtyi Burnley-vahti Nick Popen jalkaan.

Kymmenen minuutin jälkeen Burnleyn Chris Wood vei kotijoukkueen johtoon. Sama mies lisäsi johtoa neljä minuuttia myöhemmin.

Norwich joutui tekemään jo 13 minuutin pelin jälkeen ensimmäisen vaihdon, kun Alexander Tettey ei pystynyt jatkamaan loukkaantumisen vuoksi. Hänen paikkansa otti Moritz Leitner.