Teemu Pukki kylvää tuhoa uuden tutkaparinsa kanssa, suomalaistähden monipuolisuus tehokkuuden takana – "Hän ansaitsee kaiken ylistyksen"

Teemu Pukki ja Todd Cantwell ovat olleet Norwichin avainpelaajia Valioliigan alkukaudella. Yhteispeli koitui lauantaina hallitsevan mestarin Manchester Citynkin tuhoksi.

Cantwell ja Pukki juonivat komean 2-0-osuman Cityn verkkoon ottelun avausjaksolla, kun Pukki löysi upealla syötöllään Cantwellin, jolla oli helppo työ tuikata peliväline tyhjään maaliin.

Manchester City ei ole suinkaan ainoa joukkue, joka on tällä kaudella joutunut kokemaan Pukin ja 21-vuotiaan Cantwellin yhteispelin toimivuuden. Cantwell on tehnyt tällä kaudella kaksi maalia Valioliigassa, molemmat Pukin esityöstä. Cantwell puolestaan on tarjoillut syötöt Pukin kahteen täysosumaan.

– Minulla ja Teemulla on loistava yhteys. Olemme jatkaneet viime vuodesta ja järjestäneet toisillemme paikkoja. Tiesin aina, että hän syöttäisi. Hän on paljon muutakin kuin maalintekijä, Cantwell kehuu Pukkia Reutersin mukaan.

Cantwell on oikeassa. Pukki on kaikkea muutakin kuin vain maalintekijä. Kuuden täysosumansa lisäksi Pukki on jakanut kaksi maalisyöttöä tällä kaudella. Viime kaudella maalisyöttöjä siunaantui 29 maalin lisäksi peräti kymmenen. Kirsikkana kakun päällä tulee Pukin hurja työmoraali.

– Teemu ajattelee aina joukkuetta ensin. Sen takia hän ansaitsee kaiken ylistyksen. Teemu oli loistava, ei vain maaliensa ansiosta, vaan myös työmoraalinsa, Norwich-luotsi Daniel Farke kehuu ykköstähtensä suoritusta.

Lue myös:

    Uusimmat