Norwichin maajoukkuetähteä epäillään luvattomasta seksikuvauksesta

Norwichin Hyökkääjä Hwang Ui-jo on hyllytetty Etelä-Korean maajoukkueen toiminnasta. Uutistoimisto Yonhap kertoo, että Hwangin epäillään kuvanneen itseään harrastamassa seksiä entisen tyttöystävänsä kanssa ilman tämän suostumusta.

Etelä-Korean jalkapalloliitto KFA teki päätöksensä asiassa aiemmin tiistaina. Liiton eettisen komitean johtaja Lee Youn-nam totesi, että maajoukkueen jäsenen tulee säilyttää käytöksessään korkea moraali ja vastuullisuus.

– Maajoukkuepelaajan täytyy sälyttää kunniansa edustaessaan maataan, Lee sanoi.

– Otimme huomioon sen, että pelaajan täytyy osata käyttäytyä henkilökohtaisessa elämässään kentän ulkopuolella. Arvioimme myös, miten tämä tapaus vaikuttaisi muuhun joukkueeseen, ja miltä hänen läsnäolonsa kentällä tuntuisi faneistamme.

Poliisi takavarikoi Hwangin puhelimen aiemmin marraskuussa osana tutkimuksia. Hwang on väittänyt entisen tyttöystävänsä olleen tietoinen videon kuvaamisesta, minkä tämä on kiistänyt valheena. Nainen kertoo pyytäneensä useita kertoja pelaajaa poistamaan videon puhelimestaan.

Hwang on pelannut Etelä-Korean maajoukkueessa 62 ottelussa, joissa on tehnyt 19 maalia. Viimeksi Hwang pelasi maajoukkueen paidassa viime viikon tiistaina. Ottelun jälkeen päävalmentaja, saksalaislegenda Jürgen Klinsmann kommentoi epäilyjä.

– Nämä ovat ainoastaan spekulaatioita, Klinsmann sanoi 3–0-voiton jälkeen, Klinsmann sanoi.

– Olen ollut ammattilaisjalkapallossa mukana 40 vuotta ja spekulaatioita on ollut aina. Niin kauan kuin spekulaatioiden tueksi ei ole mitään todisteita, en usko sitä. Mitä tahansa Koreassa spekuloidaan, ei tällä hetkellä ole totta.

KFA:n mukaan Klinsmann on sittemmin sanonut ymmärtävänsä hyllytyspäätöksen ja kunnioittavansa sitä. Hwang on sivussa maajoukkueesta poliisitutkinnan ajaksi.

Lue myös:

    Uusimmat