Norjan viisuartisti Alessandra avautuu ystävyydestään Käärijän kanssa: "Olemme kumpikin hulluja"

Näin Norjan viisuedustaja Alessandra kuvailee ystävyyttään Käärijän kanssa 5:18
Katso videolta, miten Alessandra kuvailee ystävyyttään Käärijän kanssa ja minkä taidon toivoisi oppivansa häneltä jonain päivänä.

Suomeen keikkailemaan saapunut norjalainen Alessandra ja Käärijä muodostivat keskenään Liverpoolin Euroviisuissa tiiviin ystävyyden.

Norjan viisuedustaja Alessandra Mele, 21, menestyi viime vuonna Liverpoolin Euroviisuissa. Laulajan kappale Queen of the Kings nousi viisujen myötä ilmiöksi, jota on luukutettu pelkästään Spotifyssa jo vajaat 140 miljoonaa kertaa. Itse kisassa Alessandra sijoittui viidenneksi, saatuaan kolmanneksi eniten yleisöääniä Suomen Käärijän  ja Ruotsin Loreenin  jälkeen. 

Keskiviikkona 24. tammikuuta Alessandra saapui esiintymään Helsingin Tavastia-klubille ja yllätti monet myös flashmobilla kaupungin keskustassa. Sekä Tavastian keikalla että Helsingin keskustan flashmobissa mukana oli myös jyväskyläläinen Kipinät-kuoro, joka on tehnyt kahdesta artistin kappaleesta sovitukset kuorolle. 

MTV Uutisille artisti kertoi olevansa ihmeissään siitä, että monet suomalaiset ovat tunnistaneet hänet kaupungin kaduilla. 

– Olen shokissa siitä! Tänäänkin flashmobissa, jo ennen kuin aloin laulaa, ihmiset osoittivat minua ja sanoivat, että "tuossa on Alessandra". Jo silloin ihmiset hymyilivät minulle, varsinkin nuoremmat tytöt. Ja kuinka he reagoivat nähdessään minut, se on tunne, jota ei unohda. 

Euroviisujen jälkeen Alessandran elämä on muuttunut täysin. Ennen kilpailua hän ei varsinaisesti tehnyt ammattimaista uraa laulavana artistina, mutta nyt hänellä on meneillään oma, kattava kiertue Euroopassa. 

– Se on hullua. En edes tiedä, se on vain hullua!

Kisakokemuksen lisäksi Alessandralla jäi paljon muutakin käteen Euroviisuista. Yksi on ystävyys Käärijän kanssa, joka on jatkunut tähän päivään asti. 

– Käärijän kanssa olen ollut varmaankin eniten yhteydessä. 

– Olemme puhuneet paljon. Mielestäni olemme myös ajautuneet syvällisiin aiheisiin, olen ehkä puhunut Käärijälle minun ongelmistani, hän on kertonut omista ajatuksistaan, ja olemme koittaneet auttaa toisiamme. Pidämme myös hauskaa yhdessä, olemme kumpikin hulluja, hän eri tavalla kuin minä, joten löydämme yhteyden hyvin helposti. 

Katso yllä olevalla videolla, miten Alessandra kuvailee ystävyyttään Käärijän kanssa ja minkä taidon toivoisi oppivansa häneltä jonain päivänä.

Lue myös:

    Uusimmat