Norjalaistähti poltti päreensä – "En haluaisi vastata koko ajan samaan asiaan"

8:21
Videolla Tulosruudun raportti lauantain yhdistelmäkilpailuista.

Nelinkertaisen maailmanmestarin Norjan Heidi Wengin MM-kilpailut Oberstdorfissa eivät ole sujuneet kummoisesti. Weng raivostui maanantaina joukkueen lehdistötilaisuudessa hänelle esitettyihin kysymyksiin. Aiheesta kertoo Expressen.

Norjan joukkue piti lehdistötilaisuuden tiistaisen kymmenen kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailun alla. Weng joutui tilaisuudessa silmätikuksi. Norjalainen sijoittui viime vuoden maailmancupissa toiseksi. Tällä kaudella kilpailut ovat jääneet vähiin koronapandemian vuoksi.

Lauantaisessa yhdistelmäkilpailussa Weng oli yhdeksäs ja jäi minuutin ja 25 sekuntia kisan voittaneesta Therese Johaugista.

– Tasoni on aiemmin heitellyt ylös ja alas MM-kisoissa. Nyt on uusi päivä ja uudet mahdollisuudet. Olen iloinen, että olen täällä. Tahtoisin kuitenkin hauskempia kysymyksiä. En haluaisi vastata koko ajan samaan asiaan, Weng totesi.

– Tulin tänne ja olen valmistautumisleireillä tuntenut kuntoni hyväksi. Toivon, että tämä menee hyvin. Yritän vain suoriutua niin hyvin kuin voin, Weng jatkoi.

Valmentaja Ole Morten Iversen joutui myös vastaamaan kysymyksiin Wengin tilanteesta.

– Hänellä oli lauantaina huono päivä, mutta en ole huolissani, Iversen sanoi.

Norjalla on mukana tiistain kilpailussa viisi urheilijaa. Johaugin ja Wengin lisäksi mukana ovat Helene Marie Fossesholm, Ragnhild Haga ja Tiril Udnes Weng. Maalla on mukana viisi hiihtäjää, koska Johaug on matkan hallitseva mestari.

Oberstdorfin MM-hiihtojen päiväkohtaisen ohjelman näet tästä linkistä ja Suomen joukkueen tästä linkistä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja