Noora Hautakangas toteutti unelmansa omasta kirpputorista – "Ilman Eeroa tätä liikettä ei olisi"

Vuonna 2007 Miss Suomeksi kruunattu Noora Hautakangas jätti radiotyöt ja ryhtyi kirpputoriyrittäjäksi.

Noora Hautakankaan ja Reetta Mannisen perustamassa Relove-myymälässä juhlittiin tänään torstaina vip-avajaisia.

– Tällä hetkellä on ihanan onnellinen olo. Kolme kuukautta ovat olleet elämäni mahtavimmat, mutta myös rankimmat, Hautakangas kertoo MTV.fille.

– Päivääkään en vaihtaisi pois. Tässä on kaikki, mitä olen aina toivonut.

Relove-myymälässä yhdistyvät kirpputori, kahvila, lifestyle-kauppa sekä pop up -nurkkaus, jota vuokrataan yrityksille.

Hautakangas kertoo aina rakastaneensa kirpputoreja.

– Olen aina tykännyt tavaroiden tarinoista sekä penkoa kirppiksillä. Olen myös aina fiilistellyt kahviloita. Kun näin tämän tilan, tuli sellainen olo, että tämä vaatii muutakin kuin pelkän kirppiksen. Toivon, että myymälästä syntyy kivijalkaliikkeen saamme aikaan synergiaa muiden pienyrittäjien kanssa.

– Uskon, että Relovesta tulee menestystarina. Monta kertaa olen miettinyt, että "mitä hemmettiä, jätin vakiopestin radiossa, miksi teen näin?" Todella sekavia ajatuksia on ollut kaiken suhteen. Mutta täytyy sanoa, että eihän se olisi yrittämistä, jos ei ottaisi riskejä.

The Voice -kanavalla aamuohjelmaa juontanut Noora Hautakangas ilmoitti helmikuussa jättävänsä radiotyöt toistaiseksi. Onko hänellä ollut ikävä radiotöitä?

– Kiireen keskellä ei ole ehtinyt ikävöidä! Rakkaus radiota kohtaan on edelleen valtava ja tulen tekemään tuurauksia Radio Novalla. En osaa vielä sanoa, miten paljon, mutta varmasti niin paljon, kuin tämä homma antaa periksi.

Hautakangas kiittelee miehensä Eero Ukkosen tukea yrityksen perustamisessa.

– Ilman Eeroa tätä liikettä ei olisi. Sen voin sanoa. Hän on puoliksi tämän kaiken takana. Totta kai rakkaalle yhtiökumppanilleni kuuluu kiitos myös, Hautakangas hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat