Noora Fagerström nähdään eduskunnan ohella isossa tv-projektissa, joka pelasti myös hänen perhebisneksensä – "Mietin, miten aika riittää"

Noora Fagerström nähdään sijoittajana Leijonan luola -ohjelmassa - pohti pitkään, riittääkö kansanedustajan aika tv-ohjelmaan 2:26
Kansanedustajan aika on kortilla, mutta Noora Fagerström suostui silti mukaan kansainväliseen tv-formaattiin. Fagerström kertoo MTV Uutisille, millaisiin bisneksiin hän itse uskoo.

Muutaman kuukauden ajan kansanedustajana työskennellyt Noora Fagerström nähdään syksyllä Leijonan luola -ohjelman sijoittajana. Sama ohjelma pelasti aikoinaan hänen ja puolisonsa yhteisbisneksen.

Kansanedustaja ja yrittäjä Noora Fagerström (kok.) on yksi uudistuneen Leijonan luoja -ohjelman sijoittajista. Kyseessä on kansainvälistä menestystä nauttiva tv-formaatti, joka vaatii sijoittajilta pitkää sitoutumista myös tv-ohjelman kuvausten jälkeen.

Ohjelmassa sijoittajat eli Leijonat valitsevat itseään kiinnostavat sijoituskohteet ja lähtevät mukaan itseä kiinnostaviin ideoihin.

Ennen kuin suostuin ohjelmaan, mietin, miten riittää aika. Mutta kyllä se onnistuu nyt, kun eduskunnassa on istuntotauko. Yrittäjille riittää aikaa, Noora Fagerström kertoi MTV Uutisille ohjelman lehdistötilaisuudessa viime torstaina.

Ohjelmassa on mukana innokkaita yrittäjiä, jotka uskovat omaan juttuunsa. Uskon, että moni heistä tulee pärjäämään.
 


Fagerström on itsekin saanut aikanaan apua omalle bisnekselleen juuri Leijonan luola -ohjelmasta ja pelastanut sen avulla yritystoimintansa.

Vuonna 2012 kuvatulla Leijonan luola -kaudella kaksi ohjelman silloista sijoittajaa, Riku Asikainen ja Ari Lahti päättivät lähteä mukaan Noora Fagerströmin ja tämän miehen Petteri Fagerströmin smoothiebaariketju Jungle Juice Barin toimintaan. 

Vuonna 2011 perustetulla yrityksellä oli hankalampi alku, jonka vuoksi pariskunta päätti kokeilla onneaan ohjelman kautta. Nykyään smoothiebaareja on avattu yli kuuteenkymmeneen toimipisteeseen. Noora Fagerström oli vain 24-vuotias yrityksen perustaessaan.

Sijoittajanroolissaan Noora Fagerström kuitenkin säästelee omia rahojaan syyskuussa alkavalla kaudella, sillä hänellä ei ole aikaa lähteä etenkään kovin suuria panostuksia vaativiin projekteihin.

Otin ohjelmassa aika maltillisia riskejä ajanpuutteen vuoksi. Valitsin yrityksiä, jotka ovat jo hieman pidemmällä. Sellaisia, mihin voin antaa apuja, mutta jotka eivät työllistä operatiivisesti, Fagerström paljastaa juuri päättyneiden kuvauksien sisällöstä.

Ja yrityksillä pitää olla joku yhteiskunnallinen merkitys, hän lisää.

Keväällä Noora Fagerström painotti, ettei voi osallistua jatkossa neuvonantajan roolissaan Diili-ohjelman kuvauksiin, koska kuvaukset veisivät liikaa aikaa kansanedustajan töiden ohessa.

11. syyskuuta alkavan Leijonan luola -ohjelman muina sijoittajina eli Leijonina ovat monen vuoden tauon jälkeen tv:ssä nähtävä bisnesguru Jari Sarasvuo, palkittu yrittäjä ja enkelisijoittaja Kim Väisänen, alle 30-vuotiaana miljonääriksi noussut yrittäjä Jenni Kynnös, yhtenä Woltin perustajista tunnettu Elias Aalto sekä yritysmaailmassa vaikuttava koomikko ja esiintyjä Sami Hedberg.

Fageström kertoo, että isot persoonat ottavat ohjelmassa myös yhteen.

Yhteenottojakin on tullut, sillä mielipiteet ja ajatukset ovat Leijonilla välillä hyvin erilaiset.

Katso yllä olevalta videolta, millaiseen bisnesideaan Noora Fagerström itse uskoo ja mihin hän on valmis sijoittamaan rahojaan.

Lue myös:

    Uusimmat