Kansanedustaja Noora Fagerström joutuu jättämään Diilin: "Olisi ollut kiva jatkaa"

Kansanedustaja Noora Fagerström jättää Diilin 6:46
MTV Uutiset kävi tutustumassa Noora Fagerströmin työhuoneeseen eduskunnassa. Hän kertoi samalla, miksi jättää Diilin.

Vastavalittu kansanedustaja Noora Fagerström (kok.) kertoo, miksei voi enää jatkaa Diili-ohjelman neuvonantajana.

Diili-ohjelman neuvontajana tutuksi tullut yrittäjä Noora Fagerström joutuu jättämään mieleisensä tv-pestin kansanedustajan työn vuoksi. Häntä ei nähdä Diilin tulevilla kausilla.

– Joudun jättämään Diilin tauolle, sillä se vie niin paljon aikaa. Se sitoo niin pitkän ajanjakson. Tämä työ menee nyt kaiken edelle, kokoomuksen uusi kansanedustaja Noora Fagerström kertoo MTV Uutisille työhuoneessaan Pikkuparlamentissa.

– Kyllä sitä vähän mietin, että voi vitsi sentään, että olisipa ollut kiva jatkaa, mutta kyllä itsekin ymmärrän sen, että Diiliäkin kuvataan yli kuukausi, niin se on vaan mahdoton yhdistää tähän. Muita töitä toki saisi tehdä, ja aionkin jatkaa myös yrittäjänä.

Fagerström toteaa, että tuleva työ tulee sitomaan hänet pitkiksi päiviksi eduskuntaan. Jo nyt hän on aloittanut työnsä aamukahdeksalta ja saapunut kotiin iltakymmeneltä.

– Vielä emme tiedä valiokuntapaikkoja, mutta ne sitovat jatkossa aamupäivät ja alkuiltapäivät ja sitten on vielä täysistunnot, niin Diili ei kyllä mitenkään mahdu kalenteriin, hän toteaa.

Kolmen 7-11-vuotiaan lapsen äiti myöntää, että aika ei riitä millään kaikkeen. Jaksamisestaan Fagerström sanoo pitävänsä huolta aktiivisella liikkumisella. 

– Missään nimessä en aio luopua urheilemisesta. Vaikka teen paljon töitä ja olen aina tehnyt paljon töitä, niin liikunta on aina ollut itselleni hyvin tärkeää. Jos ottaa paljon työprojekteja, ei ehdi liikkua.

Fagerström esittelee MTV Uutisille myös työhuoneensa vaatekaapin, sillä hän on varautunut lähtemään keskellä työpäivää kuntosalille ja juoksulenkille.

Täysin uudelle uralle lähtenyt Fagerström kertoo saaneensa paljon palautetta vaalikampanjan aikana ja jälkeen.

– Vaalikampanjan aikana tuli paljon palautetta siitä, että persoonani näkyi vahvasti kampanjassa. Olen energinen ja positiivinen persoona, ja kampanjan aikanani vilkuttelin banderollin kanssa iloisesti aamuruuhkissa. Myös täällä eduskunnassa on ollut aito, lämmin vastaanotto, Fagerström kiittelee.

Katso yllä olevalta videolta, kun Noora Fagerström esittelee työhuonettaan ja kertoo uudesta työstään kansanedustajana.

Lue myös:

    Uusimmat