Nolo sopimussotku: jalkapalloseura tarjosi alasarjafutaajalle unelmadiilin – vasta allekirjoituksen jälkeen paljastui, että kyseessä on aivan väärä mies

Turkin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava jalkapalloseura Menemenspor on joutunut käsittämättömän sekaannuksen takia naurunalaiseksi kiinnitettyään afrikkalaisen pelaajan, jonka seuran johto sekoitti samalla sukunimellä kulkevaan pelaajaan.

Gambialainen Alpha Jallow, 21, pelaa Portugalin kolmosliigassa Alcochentensen joukkueessa. Hän oli ymmärrettävän yllättynyt saatuaan yhteydenoton Turkin ykkösliigan Menemensporista.

Jallow matkusti Izmiriin ja teki sopimuksen uuden seuransa kanssa. Hänet myös kuvattiin uudessa peliasussaan varsin hämmentyneen näköisenä. Joukkueen manageri hymyili tyytyväisenä tietämättä, että hänen vieressään seisoi täysin väärä mies.

Menemensporissa luultiin nimittäin, että seura oli saanut sopimukseen Italian Serie B:ssä Salernitanassa pelaavan Lamin Jallow’n.

Seura keksi tekosyyn ja kiisti tiedot

Kun seuralle paljastui lopulta, että sopimus oli tehty väärän pelaajan kanssa, asian korjausliikkeet aiheuttivat vain lisää imagotappiota.

Seura väitti, ettei Jallow läpäissyt Menemensporin lääkärintarkastusta, minkä takia sopimusta ei lopulta hyväksytty.

Lisäksi seura kiisti lehtiin päätyneet tiedot nolosta väärinkäsityksestä.

– Uutiset Alpha Jallow’sta ja Lamin Jallow’sta, joita olette lukeneet eri medioista, eivät vastaa todellisuutta. Ne ovat yritys vahingoittaa seuraamme, Menemenspor tiedotti.

Lähde: Aftonbladet

Lue myös:

    Uusimmat