Huippuluotsi sanoi ääneen sen, mitä kaikki Barcelonasta ajattelevat – nolo pelipaitamoka kiteyttää tilanteen: "Outoa ja hullua"

Saksan Bundesliigan Bayern Münchenin puolalainen maalitykki Robert Lewandowski suoritti viime viikolla huippusiirtonsa espanjalaisjätti Barcelonaan.

Mediatietojen mukaan Barcelona pulitti 33-vuotiaasta maalitykistä peräti 45 miljoonaa euroa. Aiemmin seura vahvisti hyökkäystään brassilaituri Raphinhalla, joka maksoi tiettävästi 65 miljoonaa euroa.

Kaksikon lisäksi Barcelona on kiinnittänyt useamman vapaan agentin kesän aikana. Espanjalaisjätti on kyennyt hankintoihinsa siitä huolimatta, että seuran kerrotaan olevan pahassa taloudellisessa tilanteessa.

Bayern Münchenin manageri Julian Nagelsmann on monien muiden tavoin ymmällään siitä, miten Barcelonan talousvaikeuksista käydään jatkuvaa keskustelua, vaikka se toteuttaa useita rahakkaita pelaajasopimuksia viikosta toiseen.

– He hankkivat paljon uusia pelaajia, ei vain Robertia, saksalaisluotsi huomauttaa.

– En rehellisesti sanottuna tiedä miten. Se on ainoa seura maailmassa, joka voi ostaa pelaajia ilman rahaa. Se on jotenkin outoa ja hullua.

Vaikeuksia jopa pelipaitojen kanssa

Lewandowskin odotetaan pelaavan Barcelonassa numerolla yhdeksän.

Kannattajat, jotka ovat yrittäneet saada itselleen Lewandowskin paidan Camp Noun ulkopuolella sijaitsevasta fanikaupasta, ovat kuitenkin jääneet nopeasti tyhjin käsin.

Erään kannattajan video sosiaalisessa mediassa meni viraaliksi, kun hän yritti ostaa puolalaishyökkääjän paitaa, mutta joutui pettymään kirjainpulan takia.

– Miksemme voi ostaa pelipaitoja Lewandowskin nimellä? kannattaja kysyy videolla.

– Koska meillä ei ole enempää W-kirjaimia. Hänen nimessään niitä on kaksi ja ne ovat loppuneet meiltä kesken, fanikaupan työntekijä vastaa.

Espanjalaismedian mukaan Barcelona pyrkii nettoamaan peräti 20 miljoonaa euroa pelkästään Lewandowskin pelipaidoilla. Se ei kuitenkaan ole mahdollista, jos kaikki hänen nimensä kirjaimet eivät ole saatavilla painettavaksi.

Lähde: Goal

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja