Nokia-puhelimet ZEISS-linsseillä saavat uuden kamerasovelluksen

Nokia-älypuhelimista nykyisin vastaava HMD Global julkisti eilen MWC-messuilla uudet älypuhelimensa, joista osa on varustettu ZEISS-linsseillä. Nyt yhtiö on lisäksi kertonut, että kyseisillä linsseillä varustetut Nokiat saavat uuden, Lumia-henkeä huokuvan kamerasovelluksen.

Uudessa kamerasovelluksessa huomattavin lisä on manuaalitila, joka mahdollistaa useimpien valokuvausasetusten säätämisen käsipelillä. Sovelluksella voi säätää esimerkiksi valkotasapainoa, sulkimen nopeutta ja valotusta Nokian Lumia -puhelimista tutulla tavalla kuvakkeita liu’uttamalla. Asetusten vaikutukset valokuviin näkee tietenkin reaaliajassa.

Tähän asti uusissa Nokia-älypuhelimissa on ollut vain kaksi HMD Globalin lisäämää sovellusta: Nokia-tuelle varattu sovellus ja Nokia Camera -sovellus. Nyt julkistettu Nokia Pro Camera tulee saataville ZEISS-linsseillä varustetuille Nokia-puhelimille, joita ovat seuraavat mallit:

 • Nokia 6 (2018)
 • Nokia 7
 • Nokia 7 Plus
 • Nokia 8
 • Nokia 8 Sirocco

Lue myös

  Uusimmat

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja