No sehän meni putkeen, vai menikö? Triplan miestenvessassa ei ollut pisuaareja eikä invavessassa pönttöä – "Pikkutöitä on vielä kesken"

23:11
Minkälaisen suosion uusi kauppakeskus saa tänään? MTV uutiset Live oli paikalla Triplan avajaisissa

Helsingin Pasilaan tänään avatussa Mall of Tripla -ostoskeskuksessa oli vielä avajaispäivänä jonkin verran rakennustöitä kesken.

Esimerkiksi vessat eivät olleet toiminnassa kerroksessa 4,5 – kyllä, Triplassa on myös puolikkaita kerroksia.

Vessojen toimimattomuuden sai huomata myös heti ovien auettua Triplaan saapunut Jukka.

– Suuntasin miesten vessaan, jossa oli eestiläinen rakennusmies selaamassa älypuhelintaan. Kysyin häneltä, ovatko vessat jo käytössä. Hän vastasi myöntävästi. Huomasin, että pisuaareja ei vielä seinässä ollut, mutta wc-kopit vaikuttivat valmiilta.

Invavessan pönttö puuttui täysin

Jukka huomasi kopissa, ettei siellä ollut vessapaperia. Ei myöskään muissa kopeissa. Tämän jälkeen hän suuntasi invavessaan.

– Siellä ei ollut pönttöä laisinkaan, mutta kylläkin kaikenlaista rakennusjätettä, hän kertoo.

Vessojen vieressä oli ravintola, jota vasta viimeisteltiin. Jukka kävi pyytämässä paperia sieltä.

– Kun nousin pöntöltä, rukoilin hiljaa mielessäni, että pöntön vetäminen toimisi normaaliin tapaan. Niin luojan kiitos tapahtui. Myös vesihanat toimivat, joten kädet sai pestyä, mutta käsien kuivaamiseen ei ollut puhallinta, pyyhettä tai paperia.

Työt valmistuvat viimeistään perjantaina

MTV Uutisten tavoittama kauppakeskusjohtaja Kati Kivimäki myöntää, että pikkutöitä on vielä kesken. Hän kuitenkin lupaa, että ne saadaan valmiiksi tämän ja huomispäivän aikana.

Muutaman vessan keskeneräisyyden lisäksi myös sähkötöitä voi hänen mukaansa olla kesken. Tämän vuoksi Triplassa työskentelee yhä sähkö- ja putkimiehiä.

Kivimäen mukaan joillakin yrityksillä on ollut ongelmia valomainosten kanssa. MTV:n tietojen mukaan myös aseman liukuportaissa oli avajaisaamuna ongelmia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja